Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 9 December 2012

Panas : "Aku Tak Suka Bini Aku Pakai Tudung" (Gambar)

Mamat ni tak suka bini dia pakai tudung... apa pendapat korang? 


p/s : Cer komen cer komen.. 

Sumber : Here

31 comments:

Zukri Zukifli said... Best Blogger Tips

vangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

suami yg x bimbing isteri die...mmg kene la kt akhirat nanti.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suami yg bangang abadi.....ke mcmne pendapat org bawah????????2 pendapat aku la...pendapat korang aku x tau la mcmne plak...aku x marah lau x ska pendapat aku...hak masing2 mnuarakan pendapat....aku bukan ape,aku pun bkn manusia yg sempurna.....x pe la...suarakanlah pendapat anda org2 bawah skalian.....aku ckp org bwh bkn bermaksud korang berada d bawah aku.....maksud pengomen yg selepas aku la nanti...x pe la....tata......

Anonymous said... Best Blogger Tips

*mnyuarakan...maaf la sbb aku salah eja..biasa la manusia..sering melakukan kesilapan kan...jngn marah....rilek.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

pendapat aku pulak, mungkin tak sama dengan pendapat korang....tapi tak salah kan kita ada pendapat masing2....pada pendapat aku, kita perlu menghormati pendapat orang lain....walau pendapat korang macam tak betol, tapi itu pendapat korang.....aku ada pendapat aku sendiri....mungkin tak betul di mata korang, tapi aku ada pendapat aku sendiri....pada pendapat aku, pendapat aku ni tak salah untuk diterima.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

JADI APA PENDAPAT KAU SETAN???!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

habis nak isteri ko telanjang tengah jalan bia suma laki tengok .. bodo

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

ada gak yang macam ni,, aduuusshhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki babi mmang cmnie

Anonymous said... Best Blogger Tips

dayus..bodoh! buat malu lelaki..kalau aku makin suka bini aku camtu..berhijrah dari tak bertudung kpd bertudung..

Anonymous said... Best Blogger Tips

die leh tanggung semua dosa2 bini die dari hujung rambut sampai hujung kaki la tuhh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bini dia, lantak dialah, yg korg bising2 cm bini korg tu pehal...gi jaga dulu anak bini korg tu ye...suka sgt nk kondem org tpi diri sndiri cm harem...

Anonymous said... Best Blogger Tips

suami yg menempah tiket keneraka. semoga selamat disana..enjoice..

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

katanya "hampir KESELURUHAN"
maksudnya tak semua..what id ur wife tergolong dalam golongan yang tak bertalam bermuka muka tu?
anon 1814: memang la masing masing berhak ada pendapat sendiri tapi reliable if only pendapat itu sememangnya TAK SALAH dan LOGIK dek akal. yang salah tetap salah. yang betul tetap betul. prinsip "semua orang punya pendapat sendiri" tu tak boleh nak diaplikasikan untuk semua perkara. ada yang boleh dan ada yang tak boleh

sekadar pendapat peribadi.aku tak salahkan sape2 n xberniat nk singgung sesape. aku pn baru terkial kial nak belajar..:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

pendapat aq x same ngan pendapat korang ug kt atas n kat bawah,,,sbb,,,itu pndapat aq,,,so msing2 ade pendapat,,

HafizM said... Best Blogger Tips

this is madness!!!

kegilaan apakah ini?

Anonymous said... Best Blogger Tips

X wajib utk patuh suami yg mngajak ke arh kemungkarAn dan lari dr aqidah islam. Smoga en suami btaubat dn dberikan hidayah. .. IN SHA ALLAH. BKN PERSOALAN talam 2 muka.. Ini perintah ALLAH... samela dgn solat... Lelaki pon sama... Jgn asik dok kondem wnita... Sendiri kene tau aurat masing2x... Sama kite beramal..

Anonymous said... Best Blogger Tips

facebook dia please

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia x tau tnggungjawab seorang suami..kesian dia, kena tegur utk kebaikan.. dia x tau tu, sama2 la kita berdoa dan beharap dia diberikan hidayah oleh Allah swt.. amiinn..

jack ham said... Best Blogger Tips

ni namenye suami kurang didikan agama...

Anonymous said... Best Blogger Tips

msti dia suka klu binik dia kena balun dgn kawan2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUAMI BODOHHHHHHHHHHH

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini contoh pasangan yg kawin yg mula2 mmg jahil dan tak boleh nk terima ajaran islam. tp lama kelamaan, bile salah seorang dah nak kembali ke jalan Allah slow2, samaada pasangannya akan memberontak atau pun akan turut langkah ikut. oleh itu, walopun jahil mane pn, tp sblm nk kawen tu, asalkan ade kesedaran utk berubah ke arah kebaikan slow2, walopun masa tu pn tgh jahil lg dan nak seronok darah muda je, tp adakan la niat nak berubah ke arah kebaikan....

acap said... Best Blogger Tips

jantan dayussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss..............

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak kisah la talam 2 muka atau tak,yang penting perempuan itu cuba menutup aurat dengan memakai tudung.kalau perempuan yang dah bersuami tak pakai tudung,dosa mendedahkan aurat itu ditanggung oleh suaminya.si suami ni tak perlu marah.ajar la bini tu benda yang baik-baik kalau taknak jadi talam 2 muka.berapa punya bebal la kau ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

x pea laki 2 sgup tggung dose wife dye..bia kn..kite tego kang lagi mengile..hanye tuhan jea yg tawu

Anonymous said... Best Blogger Tips

suami macam ni kalau tak taubat nasuha,elok mati ja...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kepade anon 18.14..pade pendapat aku,MENDaPAT ko ni kang!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahah!! ha'ah SETAN! asyik2 pendapat2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

suruh laaa mak kau bogel sekali...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...