Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 19 August 2012

OMG : Pembentukan Stalaktik Yang #Superb Di Gua Avshalom, Israel (9 Gambar)

Gua Avshalom yang juga dikenali sebagai gua Soreq terletak di pergunungan Judean berdekatan Bet Shemesh, Israel (Palestin). Gua seluas 5000 meter persegi ini mempunyai koleksi stalaktik dan stalakmit yang paling unik dan superb. Jom sama-sama kita tengok.. 


p/s : Superb... Sungguh indah ciptaan Allah di bumi asal Palestin.. 

Sumber : here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ni x beraya ke .. nmpk sgt foreveralone

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko ni bodoh ke ape??kang admin x update ko ckp lembab la ape la.fuck u la wei

Anonymous said... Best Blogger Tips

there is no country named israel..

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU XKAN PERNAH IKTIRAF NEGARA HARAM!!!!! ITU HAK PALESTIN!!!!!!

ben xii said... Best Blogger Tips

there's no israel in world map!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Israel laknatullah..perampas tanah suci umat islam di.muka bumi Allah SWT..

Anonymous said... Best Blogger Tips

17:51, time admin post entri ni ngan time ko layan blog ni tak jauh beza.. kau pon time2 raya ni layan blog ASG ni, kau foreveralone gak ker? hehheee

Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

macam chocolate moist stalaktit tuh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kill all jews!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...