Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 August 2012

Berita : Khairul Fahmi Che Mat Kemalangan (Gambar)


Penjaga gol sensasi negara, Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apex dikatakan cedera ringan selepas terlibat dalam satu kemalangan kecil apabila kereta dipandunya jenis Audi terbabas di Kampung Badak, Bachok dekat sini, tengah malam tadi.

Dalam kejadian jam 12.30 tengah malam itu, Apex cedera ringan di tangan manakala keretanya pula didapati remuk di bahagian pintu pemandu.

Sehubungan dengan itu, dia bakal terlepas peluang membantu Kelantan yang akan berdepan dengan skuad Hijau Kuning dalam saingan Kumpulan B kempen Piala Malaysia 2012 malam ini.

Sumber : Speakerpecah

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

OMG

kak mah said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah cedera ringan saja,rehat biar cepat sembuh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu lah minum arak banyak sgt!padan muka

Anonymous said... Best Blogger Tips

kereta mahal jd dia punyer sistem keselamatan kereta pun akan tinggi.....---kakcik---

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tinggi keselamatan apa, ko tak nampak kereta tu kemek 15 peratus, itu baru kena dgn Myvi, kalau dgn lori totally lostlah jawabnya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

argh peduli per aku dia kemalangan ker bru padan muka pon..sure mabok tu...bw kete pon x cekap nk mabok lak..per ingat aku minat sgt ker cra hang jf goal keeper..awek2 sengkek jer minat ngan ko pon..fuck u la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betol tu!mabuk je!padan muka hangg

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar kn die,,,korang pon x ngaji agame x tggi,, die nk mabuk,,tu die bole jwb ngan tuhan,,,org dlm musibah,,,if die musuh kite skali pon,,x baik kite kate "padan muke die",,malah islam pon melarang,,, stiap manusie ade kekilafan sndri,,nape korang bnci sngt kt die,,korg da pnah brdepan dgn die?? prnh ckp dgn die,,?? jgn menilai luaran jer,,, care korang ckp pon da menunjuk kn peribadi korng yg sbnar,,, nampak x,,,,???

Anonymous said... Best Blogger Tips

maen belasah jer korang ni dia minum....meh tunjuk bukti skit...ak pon nk tengok gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahhh berlagak alim lak ko ni ek anom 14:14..x yah nk tjuk baguih ler..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane pulok anon 14:14..dok jupe.. ngaruk sangak anon 11:10

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh, semua dengki kat kelantan je yang komen apek camtu..., negeri lain x sehebat kelantan lah bodoh......, ak cabar eh negeri lain dapat piala macam kat kelantan nie.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...