Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 August 2012

OMG : Hurex, Kondom Berperisa Air Zam-Zam? (Gambar)


Benda ni telah tersebar dekat internet semenjak dua tiga menjak ni. Tak dapat dipastikan samada benda ni betul2 ada dijual atau sekadar hiburan orang kafir untuk menghina agama Islam. Gambar kat depan tu pun dah menghina.. Apa pendapat korang?

Sumber : here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kepala otak dia la.. aku yakin 100%.. benda ni tak wujud..

Anonymous said... Best Blogger Tips

noob noob noob mati la kau kafir lahanat!



-mr.sanji-

Anonymous said... Best Blogger Tips

kondom utk mrancang fmly..bknny nk lngan placur n fap3 ngan awek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

BUKAN KAH KONDOM TU DIHALALKAN OLEH JABATAN ISLAM..
APA KENA PULA DGN ORANG KAFIR?
LOGO CAP HALAL PUN DAH MENUNJUKAN BAHAWA IA ADALAH HALAL.

Anonymous said... Best Blogger Tips

masalah nye...takut ni semua edit lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

SHIT!!!! zina akan makin bertambah jika ini benar...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo betul pn bnde ni betul dan kondom ada logo halal, maknanya bahan2 kondom tu dibuat dr babi ke? atau bahan2 haram? sama la macam dye rambut, ada logo halal pn kt kotak bukan bermaksud HALAL membuat perkara tersebut (spt dye rambut), cuma bahan2 die je yg halal. yg pasal kondom lak, halal di antara suami isteri jer la. ni tibe2 ade plak kapel2 yg beli kondom ni buat maksiat, pastu kata kotak kondom ade tulis halal.

erkkkh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 la..perisa zam zam tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

penghinaan terhadap islam ni.. hmm.. aku suggest kita wat penghinaan trhadap agama dorg plak and penghinaan trhadap golongan atheist...

Anonymous said... Best Blogger Tips

atheist percaya mereka berasal dri beruk... tp ble kite kate dorg beruk dorg marah plak.. x ke bodo tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu xwujud bnde ni sebenarnya, maka si pembuat fitnah akan mendapat balasanNya. akhir zaman btol.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo nye manusia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg babi sape yg buat ni....

ben xii said... Best Blogger Tips

fake benda ni. bangang siapa caya

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ckp bia la pakai akal bro..jgn pakai otak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

boring la petang ni. jom gi demo kat kedutaan ngan depan masjid jom.. nih dah ada modal nih.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kafir lahanat!! kaki fapppp!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...