Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 25 August 2012

Cool : [Video] Suasana Gangnam Raya Oleh Family Yang Teramat Sporting


Jom kita layan video yang dihasilkan oleh clan anak cucu Tok Harun ni.. memang sporting gler ah family nih.. sempoi... raya gangnam style..


Sumber : here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam bangang je?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau gitu bangang style ye

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa dia cucu tok harun neh???

fina fento said... Best Blogger Tips

Sporting

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Anonymous said... Best Blogger Tips

KO hade biawak2 sekalian??? Please apreciate what other has done... Kalau dh hebat wat la satu tengok rating sape lagi gempak... Hehehehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

yaa broo..sy sokong anda.yg atas ni tau kutuk.buat satu tgk.rating sape lg tinggi.dorg ni spesis ckp je pndai.hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1st dan 2nd tu ketara jeles letew ~ kalo ckp bangang cuba kamu buat mcm diorg aku mahu tgk gempak mcm diorg ke x :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak2 kecik tu cool...yg tua xyah nak terkinja2 sangat....huahuahuha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dafaq did i just watched...gangnam style?more like retards styles.

Anonymous said... Best Blogger Tips

oppa gundam style

Anonymous said... Best Blogger Tips

OPEN CONDOM STORE?

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua yang backup video nie mcm anak gampang blh pegi mampos. hahahah bodoh giler mcm nie pun ckp rating tinggi. wtf dgn gangnam style tu. siyesly nak sgt agung2kan video yg macam puki ayam tu watper. shit la malaysian yg suka kpop. kalau agung2kan lagu zaman pop yeh yeh ke ok la. fuck to all the lover of the video n love for u all that hate the video.

Ahmad Adib Awang said... Best Blogger Tips

@Anonymous
xpasal2 aku kena fuck oleh ko ni..hehehe3..aku minat video ni..aku sukakan keriangan kat wajah diorang..aku xpandang mun kpop ke,pop2yeh ke..yang penting xda unsur yang menjengkelkan disitu..yang ko sakit ati sangat ni asal?? aku taulauh ko xreti nak buat ni semua..ni msti time orang lain beraya ko pi beluk bantal busuk menangis kan?haha3..
dah3,pegi solat sunat taubat sucikan hati tu..hahaha3..
apa3pun,video ni antara yang terbaik aku penah tengok yg dihasilkan anak melayu..aku bagi full bintang..hehehe3..tahniah juga kepada watak3 yang dgn spontaneousnya menjayakan video yang best ni..next time kalau stress,boleh dibuat penghibur aku nanti..hehehe3...

Anonymous said... Best Blogger Tips

emosi giler anon2 atas...type panjang2...kurang kan skit kebencian dalam hati...taw baru nak kenal dunia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tipikal melayu malaysian....dengki je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
ko lagi gampang.ade gunekn ko pnye kewangan nak buat.ape bodoh pemikiran ko.kreatif la sket.suke dorg la nak buat genre pop yeh yeh ke,keroncong ke,balada ke,amek puki ayam buat gosok mate ko.bagi terbuka sket mata ko.bingai!..

Anonymous said... Best Blogger Tips

i love this family....cool sgt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hah elok,muka sorg2 mcm gampang,pastu buat lagu OPEN CONDOM STORE.hahah.apa yg rating tinggi?best sgt ke video ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn cucu tok harun ni,cucu ayah pin

izuan said... Best Blogger Tips

haha pukimak betul anon2 sekalian..suma xde telo guna anon

Anonymous said... Best Blogger Tips

THIS IS A PIECE OF SHIT..
dpa smua ni tau ka mksud GANGNAM STYLE?main bedal je..troll gler

Anonymous said... Best Blogger Tips

1 family bangsat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

family yg menunjukan kebodohan masing2!

:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak kata ekpressi seni.. tak ada langsung.. macam bodoh adala.. tak kena langsung dengan hari raya + hari merdeka.. tak ada moral yang boleh diperolehi dari video ni..
orang post video, ko nak post video.. sian tok harun tu.. dulu-dulu tok harun berjuang untuk merdeka dari orang asing, datang anak cucu ambik balik budaya asing untuk hiburkan tok harun.. nasib tok harun la dapat cucu macam ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

saadoon ...

dan said... Best Blogger Tips

mcm bodoh jew...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...