Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 August 2012

Cute : Adakah Ini Budak Paling Cantik Di Dunia? (10 Gambar)


Little Lolly, budak perempuan yang dikatakan paling cantik di dunia atau The Most Younger Miss World in the world atau Ratu Dunia Terkecil/Termuda Dunia.

Biasanya budak budak akan mempunya wajah comel (baby face yang cute dengan mata besar, bibir yang munggil dan pipi tembam) but this little lolly has a very beautiful face like a little princess dalam movie epik Cinderella.

Kepopularan Little Lolly ini adalah secara tak sengaja. Budak ini berasal dari Sinchuan China. Satu hari, wajahnya diambil gambar oleh seorang pelawat, Mr Lui yang kemudiannya memasukkan gambar budak ini ke dalam internet. Dia mula famous apabila gambar budak ini dipaparkan disalah satu forum popular di China yang kemudiannya menarik perhatian jutaan penduduk di sana.

Dan sekarang dia dah sangat famous dan menjadi rebutan pelbagai syarikat pengiklanan di China.










p/s : Cute gler kot.. mesti besar nnt lagi cun.. 

Sumber : here

25 comments:

Nadia Khausar said... Best Blogger Tips

cantik+comel+sweet+lemah lembut

Anonymous said... Best Blogger Tips

zaman bila punya post

Anonymous said... Best Blogger Tips

o.O

Anonymous said... Best Blogger Tips

10 tahun akan datang.. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Agak2 anon budak pon ko nak fap...ak potong kotey ko...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia kata 10thn akn dtg la..

malaysian said... Best Blogger Tips

ramai lagi anak malaysia yg lebih comel dr dia nie...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik tu kan subjective..

jep rakus said... Best Blogger Tips

rmai lagi la yang cantik...bukan sorg je cntik dlm dunie ni

ben xii said... Best Blogger Tips

ni mixed western . tengok pun tau dah

nama saya markonah said... Best Blogger Tips

alololo tomey2

Anonymous said... Best Blogger Tips

maria ozawa kecik

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wow lagi 10thn aku pn nk fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADOI...payah la kalau budak2 pon nak di didik cantik @ tak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh..sapa curi pic aku mse kecik2 neh!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel sgt la...

Anonymous said... Best Blogger Tips


pedobear mode..activated

Anonymous said... Best Blogger Tips

Harap mak bapak dia tak puji2 dia sangat la yang dia cantik. nanti bila besar dia jadi seorang yang humble. mak bapak melayu sekarang cukup suka manjakan anak yang ada rupa sikit dengan kemewahan dan kebebasan. itu yang jadi beruk mak yeh tengah2 malam tu, pergaulan bebas, berpakaian cam haram dsbnya.

bapak fapson said... Best Blogger Tips

mr fapson lg 10 tahun,,,ko dh mmpus,,,,xyah fapp sgt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh la lu ni, dengki

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ske ati pengupload la ngok

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh mcm khebao

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku nk mak die

A. ZHARIF SIDQI al-KELANTANI said... Best Blogger Tips

Budak Kenneth Nicole Brodsky pun comel...

Kharlish Iman said... Best Blogger Tips

comeynye ,,,,......alahai. :-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...