Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 31 August 2011

WTF : Underground Garage, Night Club untuk Kanak-kanak di Rusia (12 Photos)

Di Rusia, sebuah night club dipanggil Underground Garage telah dibuka untuk kanak-kanak bawah umur berparti dan membuat kegiatan seperti orang dewasa. Namun, ramai orang tak pasti adakah premis ini mempunyai sebarang lesen. Dan kenapa pula ibu bapa membenarkan anak mereka untuk bersosial dan berparti. Budak dalam kelab ini juga melakukan apa yang dilakukan oleh orang dewasa di night kelab. Memang dahsyat giler. Apa akan jadi dengan kanak-kanak ini bila dah dewasa nanti?


izismile

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf??

Anonymous said... Best Blogger Tips

waaaaa...mas ad???

Anonymous said... Best Blogger Tips

generasi rosak!!

Mu Syuk said... Best Blogger Tips

stress tengok! hahaah! nak pigi gak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak rosak pun..kat usa lama dah mcm tu.tak juga rosak.negara tetap maju

Anonymous said... Best Blogger Tips

ckp pkai otak la... org ckp rosak, x ckp pun x maju... akai ada ka???

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak pegi!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh lah yg kata buat mcm ni maju...Negara tu besar banganag. Golongan yg maju tu x buat mcm ni. Golongan yg suka berfoya2 mcm ni yg jd kutu2 jalanan, perompak, perogol, sundal dan yg sewaktu dgn nya. Jadi bila org jahil mcm ko org ni tgk mcm best je trs buat kesimpulan nk maju kena buat benda2 mcm ni. BODOHHHHHHHHH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

A few years back l went to KL and my friend took me to Bkt Bintang and told me there's a club for after SPM students...No need to mumbling about other country better check out here in Malaysia...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...