Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 31 August 2011

Info : Spesifikasi Perempuan Murahan di Malaysia

 
Korang sedar tak yang dalam aktiviti- aktiviti seharian korang terutamanya kaum wanita, sebahagiannya yang akan menunjukkan korang ni seorang perempuan yang boleh jatuh dalam kategori perempuan murahan ke tak. Korang kena baca ciri- ciri ni ni kalau nak tahu korang ni jatuh ke dalam kategori perempuan murahan atau tak..
1. Berambut perang/warna lain..

2. Keluar pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..(kau nak jadi pornstar eh?)

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau satu album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera. mesti anda dapat gelaran b***h

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' (macam shit kau tahu tak)

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gambar sana-sini macam tempat tu tak de orang..lepas ketawa besar-besar, peluk-peluk ambik gambar..wtf..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah dada kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' (Siapa yang salah??)

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..lepas tu bajet nak cium kat public pula. wtf..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans ketat yang abang misai dari jauh boleh nampak shape punggung kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq) baju pun kurang kain tapi bertudung

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Selalu sgt ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian' atau

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..dalam tu sehelai kain yang tak sampai 100 gram pun. tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ada orang suka senyum la tapi ko tak layan..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang...secretive la sangat..

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'..tak ada kelas..

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi.

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot..ko ingat suma laki dunia ini kaya sangat ke? orang keja susah payah juga..

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik.."Eww kotro la, tak kuasa aku nak pegang ko tu" habis sapa yang nak buat kan? Ko rasa ko orang paling suci ke?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau.

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam ****.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak nampak p***ng..lengan himpit dada bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk neraka

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot.

dicedok dari :tau4374

18 comments:

nazs paradox said... Best Blogger Tips

hahaha..mmg shit pmpuan cmtu..sokong 600peratus!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kehkeh....nauzubillah min zalik

Anonymous said... Best Blogger Tips

aik . Dgn laki aka suami bpeluk pn murahan ke ? Kalau beromen tu emang mintak penampo. Ayo. Tang perempuan murahan mcm ni ? Tang laki murahan cmne lak ?

Si MaTa BulAT said... Best Blogger Tips

nak share blh? haha

NurMaisarahHaron said... Best Blogger Tips

cm btoi ja...syukur alhmdulillah sbb ak bkn type cm 2...nyampah ak tgk ktrunan g2

MrMaskdee said... Best Blogger Tips

tmpang share...

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

haha definition of GEDIKS, ley masuk wikipedia whoa!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha...sentuju sgt lah dgn info nih..memang tepat sangat2...syabasss..

al akhyar said... Best Blogger Tips

@Anonymouseih ada orang terase ke?? best tol dia komen dgn nama anonymous hahaa.. "lelaki murahan" takde dalam kamus dewan la cik adik oi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi la lu al akhyar

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghhh..artikel paling sempoi...gud2..aku meluat gak klau pompuan cm
2...wtf!!..begedikk..hahahaha....:P

Cik Bedah said... Best Blogger Tips

shayer tark syuker lar pompuan cam nie, buad semark jer dalam fwenlizt...nyampah g-ler...menci..menci... T.T

WanTeD said... Best Blogger Tips

adezzzz napa cam 2.. dya 2 islam ka??

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergghhh ! hebat gile :)) kepade perempuan2 yg berkenaan , insaflaaaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

no14 xde ker??

Anonymous said... Best Blogger Tips

hikhikk , aweshem g-laa : P HAHHHHAHHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

mn nye no. 14?slh taip or x tercopy?hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eh! macam dalam novel la.. wujud lg eh pompuan camnih? ingat fantasi penulis novel jer.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...