Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 30 August 2011

Info : Adlin Abdul Jalil Adalah Mak Cik Sitt Al-Wuzara yang Sebenar (5 Photos)

Salam Hari Raya Aidilfitri daripada AkuStressGiler kepada semua.

Kali ini GAYSEC dan Anonymous telah mengenal pasti seorang lagi mereka katakan adalah Mak Cik Sitt Al-Wuzara yang sebenar daripada apa yang mereka nyatakan di sini :
Mereka (GAYSEC dan ANon) berjanji untuk membongkarkan identiti sebenar siapa Mak Cik Sitt Al-Wuzara pada 1 Syawal, jadi mereka telah lakukannya. Menurut apa yang dinyatakan di FanPage FB tersebut, Mak Cik Sitt Al-Wuzara adalah Adlin Abdul Jalil. Namanya dah lama keluar di dalam blog tersebut tetapi mereka tidak berani nak hebohkan sehingga mereka mempunyai bukti kukuh. Semoga identiti kali ini adalah betul dan kalau betul mesti ditangkap orang ini. Jadi kita sama-sama tunggu ceritanya apabila laporan polis dilakukan. Kalau nak lebih tahu mengenai bukti-buktinya, sila ke FanPage di atas itu. Kami tak berani ingin bagitahu apa-apa sehingga kebenaran ini disahkan. Biar admin Page tersebut yang terangkan.

Siapa Adlin ini? Ini sedikit Gambar si Adlin yang kurang cantik :-P


10 comments:

Jaja Azmi said... Best Blogger Tips

mohon copy boleh?

Anonymous said... Best Blogger Tips

1983? knp nmpk mcm dah tua sgt?ka aku yg perasan muda ni?he3..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu gambo dia tgh makan babi kr tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka dia pun dah mcm babi dah

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn sampai aku jumpe minah harom ni...

Encik Khairi said... Best Blogger Tips

obefiend blogserius ckp makcik shit tu jantan. he sound so konfiden gak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cara penulisan pun gaya jantan. Cek betul-betul. berdosa kalau buat fitnah.....

plain jane said... Best Blogger Tips

Cek dulu dan konefem kan btol2 takut tersalah org.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni betul la psl ak ade bca kt blog makcik tu sndri post pic ic yg bertutup muke tu. tgk persamaman mmg sama. dia sengaja tulis kasar2 mcm lelaki nk kaburkan kita. ak dh tgk pic ic dia sndri post kt blog dia sbelum blog dia kne banned. cuma dlm tu dia tutup muke and no ic tu and gaysec dh bongkarkn identity dia drpd ic pic tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgok badan pon da tau mcm ape... huuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...