Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 3 September 2011

Artis : Sekitar Perkahwinan Ashraf Muslim dan Dayana di Mekah (11 Photos)

Ashraf Muslim dan Dayana telah bernikah pada Hari Raya Pertama di Mekah. Gambar ini dikongsikan oleh ahli forumer "ues1331' yang terkenal di Cari Forum
yang paling respect, walaupun popular, perkahwinan tak perlu la glamer sangat sampai nak 10 juta!!
Tahniah diucapkan kepada Ashraf Muslim dan Dayana , semoga bahagia ke anak cucu.


mediamalaya

9 comments:

Leen said... Best Blogger Tips

Simple je.. bgus3..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sweetnye bgs2..

ceritakami said... Best Blogger Tips

5 'S' stand for :
..: smart ~
..: simple ~
..: sederhana ~
..: sweet ~
..: SEMOGA BAHAGIA sampai bila2 :DD

Najla Aklili said... Best Blogger Tips

wahhh , simple je . bagusnya . syukur kalau dapat suami macam dia .

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang pentingnya ijabn kabul

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

bersederhana itu dituntut~
waahhh...sweet!

cx's said... Best Blogger Tips

Alhamdulillah. msh ada lagikah lelaki sprt ini buat insan bergelar wanita?

Syaira Kayy said... Best Blogger Tips

wah suka la tgok perkahwinan mcm ni >.<

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku la lelaki g ko idamkn tuh cx's..aku lg simple la dari die nih..kite kawin pakai baju T-shirt je ok..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...