Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 2 September 2011

Cool : Menu McDonalds Yang Berbeza di Seluruh Dunia (11 Photos)

McDonalds telah menjadi satu makanan segera yang paling digemari di mana sahaja. Sebut McD, semua orang tahu. Pernah tak anda ke McD di negara dan anda melihat menu makanan mereka lain daripada tempat asal kita? Ini antara beberapa menu yang sangat istimewa di McD negara tertentu.

McDonald's Bacon Roll (France)

The McDonald's Triple Bratwurst Sandwich (Germany)

The McDonald's Bacon Potato Pie (Japan)

McDonald's Fried French Cheese Nuggets (France)

McDonald's Cheese Fondue Sandwich (Japan)

McDonald's Breakfast Mega Muffin (Japan)

The Prosperity Burger (Malaysia)

McDonald's Trio Poutine Fries With Cheese Curd & Gravy (Canada)

 McDonald's Tamago Double Big Mac (Japan)

 McDonald's Cordon Bleu Burger (Poland)

McBeer (France)
izismile

7 comments:

Amirrah Zawani said... Best Blogger Tips

prosperity terbaikkkk :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak germany punya!

Rebecca Saw said... Best Blogger Tips

OMGGGG!! Best-yer!!! Msia McD so plain!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pehhhh!! apsal x standardise menu malaysia ahh? tp beer jgn laa

Razil Tahir said... Best Blogger Tips

Cheese Fondue Sandwich tue macam sedaaaap jer...
kalau kite gi sana pun xleh gak makan kan sebab xde logo "Halal"... hm... nak rase... huuuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

bab bacon dgn beer tu tak patutlah kita makan mcd kat oversea...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bacon tu babi kan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...