Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 21 November 2013

Serius : Apabila Sepasang Gadis Kembar Buat Pembedahan Plastik Di Korea (12 Gambar)


Gambar diatas ialah sebelum sepasang gadis kembar menyertai rancangan realiti Tv di Korea "Let's Beauty". Tujuan utama rancangan TV ini ialah untuk membantu mereka yang mempunyai wajah yang hodoh untuk menjadi lebih yakin dalam hidup mereka. Dua orang gadis kembar ini bertuah kerana diberi peluang untuk melakukan pembedahan plastik bagi mengubah wajah mereka yang hodoh. Mari kita lihat gambar sebelum dan selepas pembedahan.. 


Sumber : Here

19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nanti anak tetap rupa yang original. last2 kena saman suami sebab anak hodoh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

btl3..

Anonymous said... Best Blogger Tips

btol2 bodoh thp pak pandir..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom gangbang I...

N said... Best Blogger Tips

doctor tak buat pembedahan plak??? HAHAHAHAHAHA.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wekkkkk nak fap pun x selera


-jack ham-

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka hodoh ke... muka lawa ke... yg penting halal makan daging khinzir.. itu yg penting..

-anak jati korea-

Anonymous said... Best Blogger Tips

doktor dia bangang sibuk bedah muka orang muka sendiri macam gampang!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde la hodoh pun muka asal tu... tp pilihan masing2 kn...pape je la...

Doktor Bertauliah said... Best Blogger Tips

sbb doktor tau side effect dia hari tua..and nk kekal muka cmni kena buat rawatan berkala 1-2 kali setahun paling kurang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

please gangbang I..dh x bole tahan ni..ah ah ah ah.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku suka cipap busuk mcm cipap jepun telefon aku skrg no tertera di atas ah ah ah

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pulak suka cipap wangi adik@kakak kau...fap fap fap fap....

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak, jadi cun pulak, tapi takde kesan sampingan ke, kalau tak de, aku pun nak buat jugak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fukimak

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha.. lau ada anak ni sure xcntik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana cantik la..ikut gen dorg gakk..lau x xkn sume rakyat dia nk buat surgery

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kite guna bajet tahun depan utk semua rakyat malaysia bleh membuat pembedahan plastik...

PM najib tun razak

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau bedah kote bg panjang dulu la lahanat!
bini kau dah merungut tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...