Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 20 November 2013

Cool : Apakah Keistimewaan Penyodok Ergonomik Ini? (6 Gambar)


Penyodok ergonomik dari Bosse Tools ini menggunakan pemegang berputar yang unik untuk mengurangkan tekanan pada badan anda dan mengurangkan beban apabila menjalankan projek-projek anda.

Penyodok tradisional biasa lazimnya memaksa anda untuk menggerakkan badan ke kedudukan dan sudut luar biasa. Dengan menambah pengendalian berputar di tengah-tengah badan penyodok, penyodok Bosse ini akan membenarkan pengguna untuk mengambil alih kedudukan tangan yang jauh lebih semula jadi dan selesa di samping menghapuskan keperluan untuk membongkok dengan teruk.

Satu lagi faedah penyodok yang direka semula ini adalah ruang kaki berbentuk "U" di atas bilah penyodok. Di sini, pengguna dapat memijak bilah penyodok dan memberikan tekanan secara terus ke tengah bilah. Ini membolehkan kuasa yang lebih besar di tolak ke bawah dan dapat mengurangkan masalah sakit belakang secara mendadak.

Pada masa ini, syarikat Bosse Tools hanya menawarkan penyodok seperti penyodok Flathead dan penyodok salji sahaja. Semua ciri-ciri reka bentuk yang unik dan ergonomik dapat memastikan anda dapat meneruskan kerja tanpa sebarang masalah sakit belakang.



Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

perak babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom melawat web nie..http://rahsiapemasaran.webs.com/

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Pada mata aku, serupa jer dgn penyodok yg lain. Saja dia org nak buat duit. Nampak macam kelainan. :(

ahmad117 said... Best Blogger Tips

at least ada inovasi di situ, dan lebih selesa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pada aku pula, ianya berlainana drpd yang lain...aku jamin yg ia lebih selesa dan mudah untuk menyodok kerana byk faedah yg terdapat disitu...


Dr Nuck Juan

kentamganaz kentamganaz said... Best Blogger Tips

xde beza pong... hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

selaku presiden blog ini, saya ingin melantik naib presiden untuk membantu saya bagi menangani masalah2 yg tidak diingini brlaku...
sekian terima kasih...



Dr Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

benda simple mcm nie pon melayu tak boleh nak pikiq.... ?? kurangkan dengar ceramah agama.. lebihkan baca buku kejuruteraan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://toneexcel7.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

penyodok ni blh menyogok lubang jubor anon atas ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...