Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 23 November 2013

OMG : [Video] Kisah Benar Seorang Ibu Dan Selipar Jepun Kesayangannya


MAri sama-sama kita saksikan kasih sayang seorang ibu terhadap anaknya. Apakah kaitan dengan selipar jepun itu? Jom saksikan video dibawah..

video

Sumber : Here

37 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeayhahaha

shera said... Best Blogger Tips

tu jer?

Oh Ping Blog said... Best Blogger Tips

wah!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 jela shera. Nk apa lg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hidup kelntan hidup pil kuda.

Anonymous said... Best Blogger Tips

shera nak tengok porn ker?? meh sini-->jomml.blogspot.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

Shera adik farziella...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Shera kaki porn..ish3...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pe nk jd shera ni. Kaki porn...puiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

kemanakah presiden kote???

Anonymous said... Best Blogger Tips

presiden kote sedang bercuti ke surabaya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Spongebob | ( • )( • ) |

Patrick / ( • )( • ) \

Squidward ( (•)(•) )

Plankton | (•) |

Mr. Krabs |•||•|

Anonymous said... Best Blogger Tips

kpd anon2 atas ni.. klo kemarok pepet sekali pun... sgt nampak sgt kelahanatannya...
mcm babi je aku tgk sekor2

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah, ko pn baru balik susur xyah sembang la

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecek anak Melaka; bual anak Minangkabau; tipu anak Rembau; bidaah anak Terengganu; penakut anak Singapura; pencelok anak Kelantan dan sombong anak Pahang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Semenjak abang menghidap kencing manis "ADIK" abang ibarat "MATI" dah tak sama macam dulu lagi....

Zakar lembik atau mudah layu ketika bersama amat dibenci wanita. Bayangkan ketika asyik bercumbu, bila hendak berdayung zakar kembali layu. Malu beb. Antara punca zakar layu adalah masalah pengaliran darah dizakar, kepenatan atau tiada mood.

Keberkesanan POWER BRO!!! dijamin untuk:
1) Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah zakar yang sukar tegang dan kurang mantap
2) Membantu merangsang dan meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem badan.
3) Melegakan kesakitan pinggang serta baik untuk ginjal, jantung dan hati. Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.
4) Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki dan membantu meningkatkan tahap kesuburan.

Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 07031109T).

TESTIMONI 2
“Husband akak makan petang, malam tu dia cakap berdenyut-denyut & rasa besar je ‘kawan’ dia tu.. 2-3 hari masih lagi rasa besar & berdenyut-denyut. Husband akak ada darah tinggi, tapi baguslah Mr zack tidak effect apa-apa dengan darah tinggi dia..”

TESTIMONI 3
“Hubby ct ada effect lain macam sikit.. tiap-tiap 15-20 minit jadi
tegang sampai pagi ni walau tiada niat.. jenuh layan dia, kalau tidak
tak kendur, Dah 3x dah macam tiada kerja lain.. ”

7 Ramuan utama POWER BRO!!! ialah:

1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans
5) Radix Acorus Calamus
6) Herb Vitex Longisepala
7) Rhizome Zingeber Cassumunar

LET YOUR MR. ZACK STAY STRONG WITH POWER BRO!!!.

PASTIKAN PRODUK YANG ASLI DI SINI!!!

=================================

✎ BELIAN TERUS
✿ Taip Mesej --> PB Hantar ke 018 - 955 2755

=================================

✎ PM DI FB
✉ https://www.facebook.com/messages/PowerBrooo

=================================
✎ PERTAYAAN
☏ Whatapps Sahaja --> 018 - 955 2755..

=================================

✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo
✔ Like Page Kami www.fb.com/PowerBrooo

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja).
Power Bro akan diposkan menggunakan perkhidmatan POSLAJU.

-ZM

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rase Anon 25/11 07.57 sudah menjadi babi, sebab itu die meroyan x tentu pasal..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woi ADMIN ASG yg bongok dan pemalas tahap babi sundal!!!mane post2 baru!!!bodoh memantat je keje smpai blog pun x update!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woi ADMIN ASG yg bongok dan pemalas tahap babi sundal!!!mane post2 baru!!!bodoh memantat je keje smpai blog pun x update!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 09:09 jeles dgn admin...

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ASG tgah busy memantat amoi2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang tua dlm video tu mak korang smua n budak kena pkul dgn selipar tu ialah smua anon2 di atas nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon ats aku ni adalah hasil drpd mak dia curang dgn bpk dia g memantat dgn nepal adalah dsbbkn kotek bpk dia bkulup dan lembik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ye la, mak dia pukul dgn selipar psl admin ASG mengadu kat mak budak tu pasal komen dia kat blog ni....................

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sarawakian kristian mcm pukimak babi sundal.korg x suke johor cuti jumaat sabtu korg jgn duk johor la wei!!!!g brambus kt hutan sane!!!!fuckimak sarawakian!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://videoawekprojek.blogspot.com/ Local video, home made video.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin pemalas... dah takde update,, babi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin tgh mnjubor!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg atas ni sume anon yg sama....babai anon gile seks

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak dalam video tu adalah presiden kote...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bdk dlm vdeo 2 adalah admin..baru nk update blog dh kne pkul dgn mak..sbb 2 blog x update2 lg smpai skang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budak kelantan idamanku. Hemsem n warak sememangnya idamanku untk djadikn suami. Abg2 kelantn yg hemsem2. Single2, warak2, sudi2 knal..

=zila musa pntai remis...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang suma bulih gi mampos!
-real Sdmin ASG

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 19:28 GAYBOY..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Zila musa pantai remis yg brtelor dan brbatang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon anon kaum adam jgn kemarok pantat... belajar bersabar!

-presiden pepet

Anonymous said... Best Blogger Tips

mai main dubor nih, sedap bercirit !
-Fauzi Nuck Juan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...