Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 19 November 2013

OMG : Wanita Bogel Mengaku Diri Tuhan, Lari Dalam Komuter (Gambar)



CHICAGO – Aktiviti harian penduduk di Chicago yang menggunakan komuter, telah dikejutkan dengan kejadian seorang wanita yang menyerbu masuk ke dalam komuter itu dalam keadaan bogel.

Kejadian berlaku di stesen Granville. Wanita yang mengalami sakit mental itu, turut menjerit dan menampar beberapa penumpang komuter berkenaan.

Dia kemudiannya mengaku dirinya adalah `tuhan’ komuter itu dan mengarahkan semua penumpang turun, kerana dia telah mengambil alih keretapi tersebut.

Keadaan itu menyebabkan komuter tersebut tergendala selama 15 hingga 30 minit.
Wanita tidak siuman yang berusia 31 tahun itu mahu memandu keretapi terbabit.

Polis kemudiannya berjaya mengarahkan wanita itu keluar daripada keretapi berkenaan dan dia dibawa ke hospital untuk penilaian mental.

Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st...

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya sebagai presiden Kesatuan Anon Tanah Melayu (KoTe) merayu kepada semua anon supaya menjaga adab dan bahasa anda ketika memberi komen. Terima Kasih.








































































































































































































































































































































































































































ABAH KO TENGAH MALAM ROGOL ANJING SEBAB PUKI MAK KO DAH ROBEK KENA MAIN OLEH BANGLA!!!! PUNAI ABAH KO KECIK!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAHKAHKAHKAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Presiden KoTe

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya Dr Nuck dari Selangor...untuk pengetahuan anda semua org di atas saya ni mengidap penyakit (KoTe Bute) iaitu dlm bahasa scientificnya ialah (BLIND COCK) yang boleh membawa maut jika tidak diberi rawatañ...



Dr Nuck dr Selangor

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku doktor Fuck dr Kelantan timbalan pengerusi persatuan kote sekelantan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ni nk ngomen pakai bahasa sopan je dh la.skit2 kote,skit2 carut.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau sama taip 'kote'
cam cibai

Anonymous said... Best Blogger Tips

sengal je bace komen2 korng..haramjadah..ilang stress aku..kahkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 00:42.anon yg atas ko tu tegur org2 yg mgkn komen kurang sopan. yg ko nk sebut2 dia cam cibai apehal ko? pelik btl ak manusia skrg ni x boleh dtegur. kalo rase teguran tu bkn utk ko, ko diam aje sudahla. sibuk sgt nk meroyan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Itu lah emak Fauzi Juan
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...