Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 20 September 2013

Serius : Pertandingan The Muslim Miss World, Ratu Cantik Untuk Muslimah 2013 Di Jakarta (10 Gambar)

Pertandingan The Muslim Miss World, Ratu Cantik Untuk Muslimah 2013 Di Jakarta.
Pertandingan ini berakhir kelmarin dengan Obabiyi Aishah Ajibola dari Nigeria telah dinobatkan sebagai Miss World Muslimah 2013. Pertandingan ini telah dibiayai oleh World Muslimah Foundation. Pertandingan ini diadakan sebagai satu tentangan  terhadap pertandingan Ratu Cantik yang sebenar. Seramai 20 negara telah menghantar wakil termasuk Indonesia, Iran, Malaysia, Brunei, Nigeria dan Bangladesh. Yang menjadi highlight adalah pakaian sepanjang Miss World Muslimah ini adalah sangat sopan dan enak mata memandang.Pertandingan ini telah dinilai melalui kemegahan mereka melalui pakaian baju kurung mereka serta pengetahuan dalam Al-Quran. Pemenang akan memenangi pelbagai hadiah termasuk tanggungan sepenuhnya untuk menunaikan haji di Makkah. Ini adalah tahun ketiga pertandingan ini dianjurkan. 

43 comments:

ahmadje said... Best Blogger Tips

entah pape la....dunia akhir zaman...

Nur Hidayah said... Best Blogger Tips

tipu daya syaitan....matlamat tak menghalalkn care...

Anonymous said... Best Blogger Tips

it's a TARP...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muslim ke kafir ke..sama je..menang mesti nangis.
menyampah.

Aisha Kelly said... Best Blogger Tips

Assalaam. Stop this madness! What have our mufty done and higher ups do? I STRONGLY disagree!!! As a Muslim convert I can still tell the difference. Our brother's and sister's in Syria, Egypt, Afghanistan, Iraq, Rohingya and many more are in pain. There's so much going on that we need to be focus on and now THIS competition? No wonder Imaam Mehdi allaihisalaam will come down and correct all these nonsense in the ends of time

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak payah nak bajet ilmiah nak guna omputih kat sini

sunnih ke syiah ke... same je.. masing2 nak bajet bagus
menyampah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntahnya .. belagak ckp omputih! jgn2 kau ni budak kelantan!
abah kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkahkah....anon 9:56 ngn 10:53 butt hurt sebab x reti omputeh...suruh blajar pandai2 xnak....skang org ckp omputeh nak jeles plak. Mentaliti rendah...anon 9:38 cakap benda betul apsal korang butt hurt sgt?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia org tu memang suka berperang sejah ABAH dia azali lagi. Apa nak heran.

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak kelantan mmg suka belagak.. tapi negeri tetap miskin harap ehsan kerajaan persekutuan. kalau tak dah lama mkn ubi kayu!
abah kau la omputih konon!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 11:07 belagak terer omputih tapi mengaji quran pun merangkak2 mcm bangang ada hati nak puji omputih lahanat...
nanti kau mati masuk neraka dgn omputih tu sama!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku x brapa reti ckp omputih.ttapi aku tau satu pkataan.....FUCK U..............

Anonymous said... Best Blogger Tips

MERAPU!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn jd so chai

Anonymous said... Best Blogger Tips

bergaduh sesama sendiri dosa jugak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn nk kate org klantan la... ngeti len sama gak x guna woiiii bodo..... kami kijo mls tpi kami jimak kuat.... kturunan kami berat telo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdk skrg bajet pndai akademik tp lain cam harammm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Opah budget pandai akedemik tpi lain part time bricfield.. lai3 longok saja sudah tua harga murah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kocokan bangla buat aku kgersangannnnn.......

+laila manja+

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

memang dapat pergi mekah. best tu

Entri Terbaru Di Blog: Surat-Surat Cinta Nestle

Anonymous said... Best Blogger Tips

gi mekah guna duit haram!
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ajibola

Anonymous said... Best Blogger Tips

x kisah la org asal mana pon..dah dia ada education biar la da nak speaking omputih pon..x yah nak jeles sgt la..lain improvekan diri masing2 bior pandai ckp omputih..ni x asyik hati tu penuh dgn phd..negeri diorg miskin pon kerajaan persekutuan yg tolong bkn minta ABAH KO yg tolong...hehehehe muhasabah diri ckit ye..!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau pecacai lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia taip bahasa apa pun nak jadi isu ke? kita manusia mmg tak sempurna, jadi jangan lah pandang semua orang negatif, cari kebaikan dari setiap nasihat, amik yang jernih buang yang keruh, jangan pandang siapa yang nasihat awak, tapi apa intipati nasihat dia..dalam syurga tak ada orang kene block sbb dia ckp omputih =='

Anonymous said... Best Blogger Tips

beza orang yang berilmu ialah, akan mencari ilmu atau pengetahuan dari orang lain, manakala orang yang kurang ilmunya, akan sering mencari kesalahan orang lain, jadi fikir lah diri ni golongan yang mana...tolong la rasa malu sikit

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wahai anon2 yg selalu butthurt sgt tu .korang sume apehal???!!!korang lahir ikot jubo je smpai cacat sgt pemikiran.ke mak bapak korang dlu main ikot jubo smpai butthurt sesengal jubo anon anal korang tu.go take a deep breatne between someone ass.yeah!!!!kauvla yg tgh terasa tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon mane thegeh2 kt blog ni nk tnjuk bgus..... sembang mcm xada akal.... stress x tntu pasl..... meh dga cni... woi hanjing lu x ska lu blah lu jgn salak srupa anjing kurap dkt cni.... ini tmpt untuk dwasa sahaja n mau join opn minds skit... keji2 org x skeji abah anon tas aku tgamak lacur bini kt meja judi n lahr ank harm cm ko.... dh la haram bodo lahanat kcik2 mst mak ko mlancap time ko netek puting mak ko sb dtim kobnetek sb tu sudu mak ko x kualiti n sb tu aky tgk cra ko cm anjing myalak2 ... woi2 nnti mak lu free call gua sb gua nk ajar mak lu psal jubo.... abah ko bodo sngat kote kcik dh tu gay

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ramai para wanita, ketika mereka melancap dengan merangsang kelentit, mengadu bahawa mereka hendak kencing. Kelentit terletak di pintu masuk ke faraj, di mana beradanya zon reflexology untuk buah pinggang dan pundi. Ketika mereka merangsang kelentit, mereka tidak tahu bahawa mereka merangsang organ buah pinggang dan pundi mereka.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon atas aku bjaya mbau hipotesis rangsangan thadsp wanits melalui ujian yg di buat ke atas opah beliau..... selpas tu opahnya tkncing2 n koma.....anon ni adslah geng abah pmakan taik kaum pemakak punai paling kejam di asia.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pegi la mampus...
Ko nk kocok dgn sapa pon...
Sial laa...
Yg nk kecoh kt sini buat apa...
Pantat dh lobos menyalak kt sini...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada aku kisah...
Pegi la mampus...sial...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oiii ko pakai ckp jea...
Pandai2 jea dlm syurga boleh speaking..
Org mcm ko nie laa...buat org terpesong...
Tk tau Jgn ckp...
Nanti kau kena soal kt sana dlm bahasa Arab...
Time tu ko jawab laa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm sial...jea..
Komen nasihat nk maki org...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada aku kisah...
Abah kau laa....
Penjila tegar kelentit bangla...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Opah ko melayur di angsana jb.... mohon brubh dh tua dh pun....

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah korang suma lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm sial la comment korang.haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kasihan melihat para melayu yg gagal memiliki kemahiran berbahasa inggeris cuba menarik perhatian umum dengan memaki Aisha Kelly, sedangkan apa yang diperkatakan beliau adalah benar mengenai isu ini.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenape mst mencarut eh??malu aq sebagai org melayu n islam...xslh pn miss world muslimah ni...bukn joget ats pents pn..sopan je tgk...malah lbih utamakn kpd agama lg..cube tgk video sepjg miss world ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu xpham aisha kelly tu speaking...bkak dictionary google...xpayah nk kutuk2 mencarut2 mkin brtmbh dosa..pahala yg dpt pn aisha jgk...
#macam bdk2

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua yg mncarut n bergaduh kt snie ade lah bodoh....sal nie pom korang nk gaduh...kalau non muslim bce nie msti dia orang ktwa...sbb umat islam gaduh sesama sndri,,..lbh baek tmbhkn amal utk bekal akhrt t....we love islam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kata ustaz azhar " base puok2 bodo!!"..baloh same sndiri

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...