Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 17 September 2013

OMG : Pondan Ugut Sebar Gambar Kemaluan Jika Enggan Liwat (Gambar)


Dalam blog lamanizzs.blogspot.com terdapat satu salinan laporan polis yang dibuat seorang penuntut politeknik mengenai seorang tindakan seorang pondan yang mengugutnya dengan penukul besi, sekiranya pelajar tersebut enggan meliwatnya, wah!

Kekadang dalam zaman yang canggih ni, benda seperti report polis ni mungkin juga sengaja direka-reka atau diedit.


Tetapi pada masa yang sama, perbuatan begini juga bukan sesuatu yang mustahil.

maklumlah dalam era akhir zaman ini banyak yang pelik-pelik muncul.

Kalau betullah benda ini berlaku, kesian pula kat pelajar ini kerana terpaksa menjadi pemuas nafsu pondan yang sungguh ‘brutal’ ini.


Lagi ‘perit’, pondan tersebut mengambil gambar kemaluan pelajar berkenaan, memaksanya untuk terus memuaskan nafsunya sekurang-kurangnya dua kali seminggu atau diugut untuk disantau.


Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih

Anonymous said... Best Blogger Tips

DONIA DONIA

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

bangang punya shemale

aisyah yudha irawan said... Best Blogger Tips

Kiamat sudah dekat

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko tanak try ke Prince? mana tau ada kelainan!
kih3
abah kau shemale!

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

hmmm mcm2 perangai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hnnnnnnngggggggghhhhhhhhhhh..........kira student poli tu pun enjoy gak sebenarnya.....

cerita apakah said... Best Blogger Tips

mehh baca kat sini lagi dasyat pondan nih buat

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau la pondan yg dasyat tu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ghadak je bontot pondan tu dengan pisau. So sure tak boleh main blakang lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas nabi pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...