Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 19 September 2013

Cool : Gateshead Millenium, Jambatan Senget Yang Pertama Di Dunia (8 Gambar)

Gateshead Millenium, Jambatan Senget Yang Pertama Di Dunia.
Jambatan ini dibina khas untuk menyambungkan River Tyne dan Gateshead's Quay bagi pejalan kaki serta penunggang basikal. Jambatan ini akan dinaikkan sekiranya kapal ingin melepasi jambatan ini. Jambatan ini juga diberi nama 'blinking Eye Bridge' kerana mempunyai bentuk merupai mata. 

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

buang duit je buat jambatan jenis ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan buat pakai duit epf abah ko pn!

Anonymous said... Best Blogger Tips

























































































































































































































































































































































































































































































































sorry

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau la yang lahanat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin, kasi delete komen diatas. Anon2 baru ni mmg bodoh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm Cibai!
Komen pnjg berjela...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anao 19:56 komen kau pun mcm cibai!
abah kau lahanat!

anon 19:13 ialah seekor tongong!
abah kau cilanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas nabi pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodo. komen budak sekolah yg sikit-sikit "abah kau" tidak ditapis, membuatkan ramai pembaca lain muak dgn blog ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelantan is shit






























































































kelantan is shit

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:12 pondan ngadu kat admin mcm cilanat!
abah kau la tongong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

KeBodohan Diri mu ketara ..!!!!!!!!!













































































































































































































Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau persis sundal kgelapan di lorong ajitaib....hanya snob abah mgetahuinya,,,,, mak anon abah pmpun kebret club mlm lido taun 70an

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau persis sundal kgelapan di lorong ajitaib....hanya snob abah mgetahuinya,,,,, mak anon abah pmpun kebret club mlm lido taun 70an

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekali lagi..
abah kau lahanat!

-abah kau-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pelir anon abah senget x kecoh pun.... ovdse mronjang jubo smpai senget pelir... like father lke son n look like piggy

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pertama - Mangsa yang akan di liwat harus membuka atau melondeh seluar dan bersedia untuk diliwat dalam keadaan menonggeng. Iaitu membelakangkan si peliwat. Manakala si peliwat mengadap dubur si mangsa. Jika mangsa dalam keadaan melentang sudah pasti lebih sukar untuk dilakukan kerana mangsa harus melipat atau menarik kaki rapat ke dada untuk meninggikan duburnya.

Kedua – Alat kelamin si peliwat harus cukup keras untuk menikam/merodok lubang dubur mangsa. Minyak pelincir harus digunakan pada dubur mangsa kerana lubang dubur tidak mengeluarkan air mazi (pelincir) sepertimana faraj.

Ketiga - Mangsa harus tahu membuka rongga lubang duburnya dengan cara meneran sepertimana kita meneran najis untuk dikeluarkan dari dubur kita. Jika dalam keadaan takut atau terpaksa tak mungkin rongga dubur boleh terbuka begitu saja. (Kalau tak percaya cuba anda mencangkung dan jolok lubang dubur anda dengan jari boleh masuk tak jika tanpa membuka rongga dubur kita. Jika dijolok juga pasti rasa perit dan mengakibatkan luka)

-Abah kau-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Opah anon abah bekas pengurusi club cintai zakar

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah korang suma lahanat!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...