Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 19 September 2013

Cool : Lagu Yuna Jadi Soundtrack Game Grand Theft Auto 5 (Gambar)


Ini adalah salah satu perkara yang amat membanggakan rakyat Malaysia khususnya dimana penyanyi terkenal Yuna atau nama sebenarnya  Yunalis Mat Zara’ai yang mula popular  dengan single pertama beliau dalam lagu dan sebenarnya telah membawa beliau naik lebih tinggi hingga dikenali di peringkat antarabangsa.

Anak kelahiran Alor Star Kedah ini kini telah mengembangkan sayap dan popularitinya dengan lebih tinggi dimana lagu nyanyian beliau yang bertajuk “Live Your Life” telah diberi penghormatan yang begitu bermakna dimana lagu tersebut telah dijadikan sebagai soundtrack didalam salah satu game yang sangat popular didunia iaitu “Grand theft Auto 5″ atau lebih sinonim dengan nama GTA V yang baru sahaja di lepaskan baru-baru ini.

Perkara ini dilihat sebagai salah satu  penghormatan kepada Malaysia kerana bukan senang bakat anak melayu untuk dipandang di peringkat antarabangsa hingga ke tahap ini. Tahniah kepada penyanyi tersebut.


Sumber : Here

27 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

salam saudara/i, mengapa harus mencarut? saudara patut beri contah Tauladan kepada pembaca blog ni, sesungguhnye budi bahasa budaya kita :)













Lu baca ni

Kepala abah kau! Kah32x

Anonymous said... Best Blogger Tips

min kasi delete komen di atas. Buat orang malas komen je..Ad

Anonymous said... Best Blogger Tips

Congratz Yuna..
-tamao-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ohoiiiiiii



















































































oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii











































































ooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

yuna bodoh pelacur melayu moden ....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alis la..bkn yuna

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup. nama dia Alis! Yuna tu nama Mak anon atas ni!
tongong dia ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi, lagu zikrullah doa makan nyanyian zed zaidi dah jadi soundtrack game super mario world reloaded 5.0....korang x bangga ke siakkk???

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas nabi pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

zed zaidi? anon 22:35 ni gay ke?
org tongong je minat zed zaidi tu!
termasuk abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodo tak filter komen merepek. buatkan ramai malas nak komen

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah2 anon 21:26 ni pendatang haram kot....jeles sbab ko xde ape2 yg nk dibanggakan....kesiaan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Raya lepas jumpa Yuna di Batu gajah, Perak. Aku jumpa dia selepas solat sunat raya. Berduyun orang datang minta autograph.

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam bangang kau ni duyun2 mintak otograf yuna!
otograf imam kau taknak minta!
pi neraka la kau lahanat!
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nie yg ko komen nie apaaaa...
Bahlol...
Hishhh...sial laa...
Ko malas ajak abah ko komen..
Senang...citer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siapa kau nk neraka kan org...
Kau pon belum tentu mati dlm keadaan Beriman...
Wallahuallam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bunyi abah anon abah projej mak dia kt dapur jd lagu untk gme pokemon 3 x kcoh punnn... larissss

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh, GTA V je pn,
lagu ak masuk soundtrack utk dota xkecoh pn

-music special

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lagu ko sangap pelir anjing jiran ko... cmform x kecohhhh doh

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang yg suka mnacarut = IQ zero...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau yg tak suka mencarut tu IQ berapa ha lahanat?
kau ngaji Oxford mcm KJ ke?
klo setakat sijil Mara takyah tongong!
IQ = ini qontol!

-abah kau-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Qontol abah ko bgelumang ngn dosa n najis.... ksian mak ko lama lubang x servis abah ko gay.... mohon dengan baio pmjam mak ko smalk aku nk ubatkan kemerau di lubang kemutnya......

A-anon abah
B-bukan
A-anak
H-halal

K-kami
A-keturunan
U-unta

Anonymous said... Best Blogger Tips

DIL TO PAGAL HAI
Dil To Pagal Hai
Tu Ru Ru Tu Tu, Tu Ru Ru Tu Tu Tu Tu
Tu Ru Ru Tu Tu, Tu Ru Ru Tu Tu
Tu Ru Ru Tu Tu, Tu Ru Ru Tu Tu Tu Tu
Tu Ru Ru Tu Tu, Tu Ru Ru Tu Tu Tu Tu Tu
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Pehli Pehli Baar Milata Hai Yahi
Seene Mein Phir Aag Lagata Hai
Dheere Dheere Pyar Sikhata Hai Yahi
Hasaata Hai Yahi, Yahi Rulata Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Saari Saari Raat Jagata Hai Yahi
Ankhiyon Se Neend Churata Hai
Sache Jhoothe Khwaab Dikhata Hai Yahi
Hasaata Hai Yahi, Yahi Rulata Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Is Dil Ki Baato Mein Jo Aate Hai
Wo Bhi Deewane Ho Jaate Hai
Manzil To Rahi Dhoondh Lete Hai
Raste Magar Kho Jaate Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai
Dil To Pagal Hai, Dil Deewana Hai

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dil to sangap pelirher....(sountrck anon abah untuk filem jubo abah ko di kaki pinyu)......

Ko nk mynyi sangt pg mnyanyi kt kubo opah ko.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hah..carutan korg ni jd soundtrack gta vI(coming soon) *semoga dosa carut korg ni d ampun ALLAH*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...