Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 15 September 2013

Serius : Barbie Thomas, Gadis OKU Yang Menjadi Seorang Ahli Bina Badan (12 Gambar)

Barbie Thomas, Gadis OKU Yang Menjadi Seorang Ahli Bina Badan.
Pada usia yang muda, dia telah kehilangan kedua-dua tangannya. Tetapi itu menyekat impiannya untuk menjadi seorang ahli bina badan. 

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahad

gaban power said... Best Blogger Tips

peh,,,bola2 api oku,mantaffffffff!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck jesus....im so high....as high as shit....

Anonymous said... Best Blogger Tips

jesus navas man city

Anonymous said... Best Blogger Tips

12.46fuck u to!!!! Ur mother fuck !!lu kasih malu agama sndri!!org mcm lu bg agama sndri malu!! kt malaysia kmi bsatu tanpa mgira bngsa! Tp lu ,sudah expired fikirn msh kuno.org mcm lu lah yg buat dunia bperang,buat dunia porak peranda.buat dunia mundur.jgn2 lu manusia tidak ada agama ajar lu erti respect!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

TK baik korang...
OKU pon korang nk bantai fapping...
Shit!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kau taknak dorang bantai oku... kau la tadah pungkoq bg depa bantai...
abah kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

O tadah pungkok abah ko dlu... bg kt lembu toron... tpi klu adik pmpun hang tadah punkok aku shoot dpn blakng tas bwah... bru kmbang smangkukbadk hang..yummmy

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahaha...
Aku rasa mental kau tk Sihat laa "abah kau"...
Kesian mak kau yg melahirkan kau...
Kau boleh ckp mcm tu Kat aku...
Nanti kau jawap dgn Allah...
Aku tk redha apa yg kau ckp pd aku..
-mouri-

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

terharu kejap. kuat betul kaki dia.

Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

Anonymous said... Best Blogger Tips

kote kecik saiz org Kedah ja.. ada hati nak shoot? podah!
abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas nabi hari ini?

Anonymous said... Best Blogger Tips

saya masih tak boleh hadam bagaimana seorang yg tanpa tangan boleh memakai baju, bersenam dan beriadah seperti insan normal lain.. :(
saya sangat bersyukur dan saya mendoakan insan yg serupa dgn insan di atas agar tabah dan diberikan keberkatan dan ketenangan hidup, dunia dan akhirat.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

celaka anon atas ni..mainkan nama nabi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...