Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 27 June 2013

Cool : [Video] Nak Sangat Jadi Peragut? Ni Makan Dia..


Walaupun kaki dah terkehel patah riuk, tapi tiada belas kasihan ditunjukkan. Semoga peragut-peragut ini insaf dan bertaubat. Peragut ni sangat bahaya sehingga mengancam nyawa mangsanya. Mungkin inilah balasan yang sepatutnya untuk mereka di dunia, Di akhirat nanti, lain cerita... 

video

Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

padey muko mung

Anonymous said... Best Blogger Tips

org Msia bodoh suka merusuh mcm bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Masih terbayang2 wajah bayi yg kematian ibunya akibat diragut. Dia diselamatkan walaupun ibunya koma dan akhirnya meninggal dunia. Suaminya bersumpah jgn ada peragut lalu dpn matanya. Nahas jawabnya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

FY,bukan malaysia je.. SATU negara Akan buat macam ni

jack ham said... Best Blogger Tips

aku kalau dapat tangkap peragut nii mmg aku kerat tangan die..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg menjadi peragut.. semua melayu.. melayu mmg jahanam

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 08:58 nih for sure Indon. Peragut tmpat aku byk Indon. Melayu ada jgk yg meragut, tapi tak semua.

Anonymous said... Best Blogger Tips

JDT bangsat lanjiaoo borong abis tiket final FA.kami TRW nak tgk bola guano??sial JDT aku sumpah korang sume kalah dgn team serambi mekah kami.fuck u JDT!!
Takbirrrr!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Takebeer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 0909. Pegi mampos lah mu, Nor Idlan Talaha yang mengkhianati TRW akan memastikan 12 gol utk JDT. Hidup JDT luaskan kuasa mu.

TAKBeer

Hazel Erika said... Best Blogger Tips

kalau laa mati time meragut, Astarghfirullah alazim...xsempat nk bertaubat....Harap kita semua mati dlm keadaan yang sudah bertaubat....amin....

jack ham said... Best Blogger Tips

Hazel I dah jatuh cinta gn u sgt...sumpah bkn cinta nafsu...tp kalau nk pegang2 tu bole la...I love u hazel I love u syg jerebu

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah nak meragut naik motor bodoh, memang lauklah makanannya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha kalau aku pijak je muka dua ekor bangsat ni. Mak aku kena ragut haritu. Orang lain kerja susah susah, dia orang sedap je meragut. Mohon hantar dekat sultan johor buat hidangan untuk buaya dia. Ni semua salah najib, naikkan semua barang. Dia ingat semua org malaysia ni senang senang ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

125z la sempoi nak ragut.kurang pengalaman ni.anyway fuck u all JDT
Gomo klate gomo

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dalam komen tu ade sumpah seranah, mkain hamun, mencarut dan sebagainye. tak payah la nk sebut serambi mekah dalam komen tu. buat malu je. x kene dgn serambi mekah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazel erika..hai awak..
btul ckp awak..awak..
jom kuar mkn..huehuehuehh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

si peragut kecil di patah-riuk,
namun si peragut besar d agung2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tringt aku ms bantai pragut pakai kayu baseball smpai pecah kpale kt cheras 5taun lpas..dsebabkan itulah aku kene thn pnjare 3ari,naik trun mahkamah n akhirnye dibebaskan tdak brsalah..puas ati aku tgok pale babi dua ekor 2 pecah..pasal org2 mcm ni laa tunang aku meninggal 7taun lpas..smpah,pukimak..next time aku jumpe korg mmg aku sembelih idup2..smpai skang pegi ke mane pn aku bwk pisau rambo..aku sntiasa bersedia,n dendam aku mmg xkan padam smpai kiamat pn..celakalah idup kalian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon atas sembang macam hanjeng.cerita taknak kalah eh?hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuck You.Peragut memang sial !! Tak de kerja.Meragut tiap2 hari.Nak dpt barang berharga konon.Klau aku nampak peragut kat jalan raya,aku tembak je pakai Sniper Rifle..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...