Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 28 June 2013

Cool : Gimnasium Besi Buruk Di Ukraine (11 Gambar)

Kat bawah ni merupakan gambar gimnasium outdoor yang menggunakan peralatan terpakai atau besi buruk di Ukraine. Sesuai la bagi yang nak save budget. Hoho.. 


Sumber : Here

26 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

2,, 3 4 5 6 7 8 9. ........1001

Anonymous said... Best Blogger Tips

LOLZ

norfarah aziella said... Best Blogger Tips

bahaya kut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hai

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul cakap admin tu...org sarawak memang bodoh x boleh diajar....dah la bodoh, miskin pulak tu....pengotor lagi.....eiiii....geli betul dengan org sarawak bodoh dan busuk ni......sarawak negeri mundur.....rakyatnya bogel dan tinggal atas pokok.....

-Anon JDT-

Ah Fai said... Best Blogger Tips

kau sa hebat sa..nganok org Sarawak..dahlah itam ..lepeh..lepeh juak kau ya..

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org Msia bodoh pengotor tak reti recycle besi buruk mcm Ukraine - nona

Anonymous said... Best Blogger Tips

org sarawak lagi lh Cute2...:-)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wau..awek last tu..
terkangkang elok...
Hmm...o yeh~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hai nurfarah..
meh sni meh..
klu bahaya abg ade care
nk bg tau safety first law dy
cmne..huhu..aiyaiyai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

no excuse!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalu hang anak jantan .....
Cepat cepatlah masuk meminang....

Org Sarawak Tok. said... Best Blogger Tips

wahh.. hebat juak cara ko bercakap ya ehh.. anok kw org sarawak.. tp kw agak juak sia.. ko ingat ko ya bagus gilak kah... mun sik da sarawak... bangkrup lah semenanjung... semua hasil sarawak ktk org yg banyak kebas.... fuck anon JDT 22:28
BAIK ko pergi mampus jak dr muka bumi tok!!!
paloi pun comment kdk ya... ketara mok carik pasal..

naim harun said... Best Blogger Tips

Kepada Org Sarawak Tok, harap jangan layan sangat anon JDT 22:28. Dah lama dah dia nie nak laga-lagakan org Sarawak dgn org Semenanjung. Entah-entah dia pun orang Sarawak. Tak pun Red Bean Army. :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn rosakkan nama baik JDT... Konon mengaku JDT, tapi maki2 orang... Ni saja je nak percikkan api perpecahan antara negeri... Bangsat.. Orang2 mcm ni kalau boleh trace sapa, memang aku doa kubur dia tak terima jasad je karang...

Orang Serawak, mohon jangan melatah... Orang Johor pulak, jangan nak terikut hasutan pukimak babi lagi bangsat tu. Mereka ni memang nak tengok kita bercakaran. Aku orang Johor, tak penah benci kt mana2 negeri.. Peace yo...!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sory weh aku ore kelate mmg fuck abih dgn johor sakai bukit.fuck jdt hidup tgna gomo klate gomo.takbirrrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangsat kimak ape...!! Ngaku org klantan pulak... Jangan nak pecah belahkan kami...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hmm..xyah lah nak gaduh..pasal bola je nak gaduh.. yg nak kutuk sarawak tu..tulah..yg ko tgk tv1 watpe?? mundur sangat ko tu..smpi xtaw pkembangan negeri lain..xmampu terbang tnggi..xmampu beli astro..siap ngaku JDT lagi..aku pon xcaya ko JDT.. ko g balik...sunat lagi.. aku rasa dlu2..ko pnye xtersunat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa2 pun perempuan last tu fap fap fap

Julie Fasha said... Best Blogger Tips

ishhh ishhh..setakat kutukkkk tuh tapi pakai anon...bek tak payah la...weii...pengecutt nak mampuss..nak kutut tuh ..depan2 la wei...jgn braniiii cakap...tapi menyembunyikan identiti...aduhhh hai...dok kat tanah yg sama jer kot...nak kutuk sesama sendiri..malu la..macam sakaiiii la org yg kutuk n memecahbelahkan org nie...

jack ham said... Best Blogger Tips

pic last tu konfem xde dara...ahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ckp fuck2, tp ade takbir. bodoh murtad sakai hanjeng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang ble save bajet, cuma nmpak bahaya sikit.. apa2 pun good idea..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous kerana mulut badan binasa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...