Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 24 June 2013

Info : [Video] 6 Pembohongan Terbesar Mengenai Islam


Jom tengok video kat bawah ni. Top 6 pembohongan terbesar mengenai Islam. Video yang sangat-sangat bagus. Hope korang sebarkan video ni bagi semua orang faham.


Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st. Jack ham Tahi gay

anon changlun-

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd beb

Anonymous said... Best Blogger Tips

3rd boobs..

Anonymous said... Best Blogger Tips

4th general on duty sir!!.
ooohhh yeah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

5th ok pa..top 5 jugak...
blog ni aq dah kurang layan noh..
ltak lagi iklan merapu2-anon kedah

Anonymous said... Best Blogger Tips

10th...pukimak anjing syaithon anon2 atas ni..penipu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:33 ko tngk dlm 7hari ni ape nasib ko dpt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hari pertama.
Nasibku masih baik alhamdulillah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lepas 10 (sepuluh) jack queen king....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Syaiton tak pakai anjing, syaiton pakai tombang MU

Anonymous said... Best Blogger Tips

by the way, orang yang comment kat entry ni apasal merapu2 macam keling? comment benda yang takde kena mengena dengan entry.

Admin, thanks for the info. video kat entry ni sangat2 bagus dan membantu org yg byk salah faham tentang Islam ni jadi faham..There are many misconceptions and misunderstandings that ppl see towards Islam. Thanks again admin :) May Allah bless you for your knowledge. Amin

Anonymous said... Best Blogger Tips

great video. thanks for sharing.

Anonymous said... Best Blogger Tips

thanks admin :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...