Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 28 June 2013

Cool : "Cigg Seeds", Puntung Rokok Mesra Alam (2 Gambar)


Cigg Seeds merupakan rekaan daripada pereka UK iaitu Ben Forman. Puntung rokok ini mempunyai benih bunga liar. Fungsinya apabila perokok membuang puntung rokok ke tanah, puntung rokok tersebut akan menjadi pokok bunga yang cantik.


Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice

Anonymous said... Best Blogger Tips

org Msia bodoh bangang isap rokok buang puntong merata jln - anon

Anonymous said... Best Blogger Tips

what a nice idea..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cuuuunnnn.
baik punyert~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kepala hotak kau nice idea. Benih dalam puntung? Kalau kita sedut rokok tu, tak ke asap dia kena dekat puntung? mamposlah benih tu. wtf lah otak lembu

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni bodoh jugak eh..dah tentu2 la pakar science and scientist kat UK ni dah buat kajian dan benda ni berjaya..kalau tak berjaya, takde lah dorang nak gazette and publish benda rokok mesra alam ni..ape lah bodoh bangang sangat..and lagi satu, otak scientist tu power la weh, bijak..ape bende lah komen kau ni..tak membantu langsung ...to anon 14:36

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biji lada masuk perut, siap lalu salur najis lg, xleh cerna, keluar bersama najis, ambik balik tanam, leh je jd pokok, inikan pula asap

jack ham said... Best Blogger Tips

rokok tu haram...puihhhh pencemaran

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak serve purpose.
boleh saja saintis mencipta botol arak yg boleh dikitar semula..mesra alam lah katakan!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...