Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 15 May 2013

WTF : Pasangan Yang Mempunyai Gaya Hidup Sangat Pelik Dan Menjijikkan(12 Gambar)

Pasangan Yang Mempunyai Gaya Hidup Sangat Pelik Dan Menjijikkan.
Johan Uberman suka pada gadis yang gemuk. Jadi teman wanitanya, Tammu Jung, yang ingin membuatnya gembira akan melakukan apa saja untuknya. Tammy makan makanan penuh kolestrol dan minum minuman yang  kaya dengan kolestrol untuk teman lelakinya. Mari lihat pada yang terjadi pada gadis itu sekarang.  

21 comments:

NinaAz said... Best Blogger Tips

Ishhhh. Ada jugakkkk mcm ni

scpheo nxyme said... Best Blogger Tips

selera org berbeza2..comel tp xsht

Anonymous said... Best Blogger Tips

mungkin dia nampak macam teddybear...seronok pelok.. that's why ada org berduit banyak tetapi tidak mahu turunkan berat badan...
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm mak ros ka ameba..sedap di peluk..huhuh..ngerinyer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin..tak de la jijik sgt gemuk ni..kesian sbb menurut kajian lebih 80% wanita di malaysia ni obese..bukanlah sesuatu yang jijik..sbb laki cukup bg mkn tu..kasar sgt ayat jijik tu..sentap taw...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kena tinggal pmpuan ni..buta2 je..pas tu nanggis2 nak ikut program realiti tv yang bantu kurangkan berat...tak berbaloi..laki tu segak lagi..pmpuan tu mcm mak badak dah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hina sangat ker kalau gemuk nih ???

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

gedempol..

New Entry "Cara Letak Gambar dalam Entri di Blog"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cinta Kolesterol! teringat kat Erra Fazira gemok dalam citer tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

GenDutt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

'pelik' tu boleh la terima lg tp takyah la ckp 'jijik'.. guna la word yg sesuai.. 'pelik' dan 'tidak sihat'..
adoyai admin ni. nak kata org gemuk ni jijik. jijik ni sesuai utk tahi/ bende2 kotor sekotor kotornye.. atau pun kot2 dorang ni makan ulat gonggok lipas hidup2 ke.. barula jijik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cara laki 2 bg pempn 2 mkn menjijikkn. xptt mcm 2. xsuka kena paksa jd kurus. smala xsuka kna paksa jd gemuk. sebnrnya yg penting kesihatan. laki 2 xptt wat mcm 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

gemuk lah best..bnyak air hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

good admin . memang jijik pun . eee gemuk yek yek

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn d kutuk,,,,sesungguh nye allah mncipta manusia dari pelbagai bntuk rupa,,slera pon brbeza,,,mate same bulat ati siape yg tahu,,,for admin,,, ubah sket ayat jijik tu,,kite ni sume x smpurne,,,asal dyorg bhagie,,,x luak duit kocek kite pon,,, yg kate jijik tu,,,ingt la kite pon ade kkurangan gak,,,klu stakat lawa mcm rozita che wan pon,,,last2 jdi bhn bualan gak,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

to Anon 01:24,
Memang benar ALLAH mencipta manusia dalam berbagai bentuk dan rupa. Tapi kenapa manusia perlu mengubahnya?? Cuba tengok gambar saudari ini sebelum dan selepas dia mengamalkan diet yang sebegitu.. Untuk apa? Nafsu? Cinta dunia? Jawab

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tajuk yg plg ssi utk artikel ni, Antara perkara bodoh yg ppuan sggup buat utk teman lelaki mereka. Kepada kaum hawa d luar sana,, sayangi diri anda tlbh dulu sblm anda mngikut kemahuan bodoh teman lelaki anda. Kesian aku nengok nyer wpun ppuan tu sndiri rela,,ish3....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ak rase laki gemok lgi jijik kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

What ever makes them happy but at the end of their life line, just don't be sorry!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sayangilah perut anda setiap hari. vitagen.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ngada-ngada je la...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...