Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 13 May 2013

OMG : [Video] Aku Nak Lelaki Yang 'BERUANG' Okay?


No komen.. aku tak tau nak komen apa. Aku terkesima.. aku terkeliru... nak gelak..tapi kesian..nak kutuk, tapi tak sampai hati.. so, korang judge la sendiri.. LOL..


Sumber : Here

24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

suku kot dia nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

masalahnya org laki g ada duit nk ke kt ko...lain le muke cun cam retis....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kucing pun tanak kat awak

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolong bagi aku baldi tibe2 mual nk muntah

mat power said... Best Blogger Tips

ini semua poyo!!!haha... aku rasa pompuan ni kna cermin muka dia dlu... entah laki mna lar bleh tersangkut kt dia.. choi!!

Pali Lee said... Best Blogger Tips

argh........xsggop ak nak tgok!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Search dkt utube "mass factorz". Byk lg video dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sampai ke 00:20 saya sudah stop... rugi minit dalam hidup rasanya melayan minah ni.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

saja nak tarik perhatian umum je tu..
kurang belaian kasih sayang family..
tu yang jadi macam tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

blluuweeekkkkk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak baik la korang ne.
dia ne OKU la.
at least suara dia menyanyi sedap.
english pon bagus.
korang ape taw. taw fap fap fap je !

Anonymous said... Best Blogger Tips

salahkan umno laaa... hahahaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha .. GiGi Kw hanCur la weii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha. cam yal. keatawa bedekah siott. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..dok kutuk ckp laki layak ke x jd bf dia..ko tu, layak ke x jd gf laki kat luar sana? mke, gigi, mekap sume spoilll..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia ni OKU la.
So abaikan je la tindakan x matang dia tu.
X suka xyah la kutuk2. Diam dh la.
At least suara dia menyanyi xde la hancuss .

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ayat n intonasi sebiji mcm drama dlm tv.

scpheo nxyme said... Best Blogger Tips

xde bakat berlakon wlaupun mgkin boleh repair muka dgn pmbedahan plastik...try tilawah ke nasyid ke lg bgus..video2 cmni org kutuk free je..buatla bnda bfaedah skit..

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh.. eh... gege dia ade 2 lapiz... kalO kena geget kalah ler.. halimah Jonggang.. eheh eheh

Romeo said... Best Blogger Tips

PARODI untuk video asal, "HAPPY BIRTHDAY TO U ABANG SYED":
http://www.youtube.com/watch?v=wTwp0a7oDOI

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia ni orang kurang upaya..
tak boleh jalan..serius la, kesian kot..
sape yang tak tau tu, sila baca komen2 dulu before tengok video ni..tajuk asal video ni "berlakon lah pulak" from mizfactory kot. tak ingat..
btw, serius dia ni sgt berbakat and gigi tu cumalah gigi palsu..bukan betul pun wei..don't judge people when you have nothing, no knowledge about that people. thanks guys..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sorry, it's "Mass Factorz", pemilik asal video ni..dia OKU..tolong jangan hina paras rupa org..tu kan Allah yang beri..and aku support apa yang dia buat..she's trying to be funny..really a good entertainer :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

xbaik kutuk org,tmbah plak die nie oku...cermin diri korang dlu sblum hina org lain.allah maha adil.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...