Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 12 May 2013

Retro : Rozita Che Wan Dalam Miss South East Asia Queen, 1992 (2 Gambar)


Pertandingan ratu cantik Miss South East Asia Queen telah dianjurkan buat pertama kalinya oleh D'Touch Promotion pada 26 Julai 1992 di Hotel Crown Princess, Kuala Lumpur. Melalui nama pertandingan itu, dapat diketahui bahawa ia mempertandingkan bekas pemenang-pemenang pertandingan ratu cantik dari serata Asia Tenggara. Seramai 14 orang ratu cantik dari Malaysia (3), Filipina (3), Indonesia (3), Singapura (3), Brunei (1) & Thailand (1) telah menyertai pertandingan itu.

Peserta dari Malaysia & gelaran yang pernah dimenangi:

    Samantha Schubert (23 tahun / Miss Malaysia-World 1991)
    Rozita Che Wan (18 tahun / Miss Malaysia-Intercontinental 1992)
    Penny Soon (21 tahun / Miss Malaysia-Dreamgirl 1992)

Antara peserta dari negara-negara lain & gelaran yang pernah dimenangi:

    Kristina Rahman (Brunei / 18 tahun / Tempat ke-4 Miss Teen di Singapura)
    Amelia Joy (Filipina / 21 tahun / Miss Philippines-Charm 1992)
    Viftra Burgos (Filipina)
    Sharon Tan (Singapura)
    Indira Hasbullah (Indonesia)


Keputusan pertandingan Miss South East Asia Queen 1992:


  • Amelia Joy (Tempat pertama Miss South East Asia Queen 1992. Hadiah sampingan: Miss Body Beautiful & Miss Giamax Elegant)
  • Penny Soon (Tempat ke-2 Miss South East Asia Queen 1992. Hadiah sampingan: Miss Super Trim & Miss Crowning Glory)
  • Samantha Schubert (Tempat ke-3 Miss South East Asia Queen 1992. Hadiah sampingan: Miss Balenciaga)
  • Viftra Burgos (Tempat ke-4 Miss South East Asia Queen 1992)
  • Sharon Tan (Tempat ke-5 Miss South East Asia Queen 1992)
  • Rozita Che Wan (Hadiah sampingan: Miss Agfa Colour Photogenic & Miss A O Winning Look)
  • Kristina Rahman (Hadiah sampingan: Miss Friendship)
  • Indira Hasbullah (Hadiah sampingan: Miss Personality)
Sumber : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apasal bekas laki die mntak cerai ? cm pelik je..bini dah mantop mlm2 fap fap fap jelah..ke rozira nie pantat die brkurap ? mohon penjelasan

Anonymous said... Best Blogger Tips

crut crut crut....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebiji mcm muke ayu raudah gmbr yg second dr kanan tue....

Yusri said... Best Blogger Tips

Wahai orang atas, tolonggggglah jangan mencarut. tak sayang mulut ke???? otak kotor betul. hormatlah mak engkau orang sendiri...jagala mulut yg Allah beri...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lelaki ceraikan die sebb kemut baik punya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

maintenance tinggi, aku pun tak larat nak jaga! banyak stewardess lawa lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

iye, aku sokong 77%, pompuan lawa ni macam motorsikal berkuasa tinggi, sedap utk ditunggang contohnya Aprilia RS250, layan korner memang terbaik di dunia, tapi kos maintenancenya, mampus!
kalau awek biasa-biasa, macam motor ex5, minyak jimat, nak jaga senang. sekali servis pun berapa ringgit je.Tapi tak berapa sedaplah nak tunggang.dah Bajet kecil.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pehhhh..........maintenance tinggi tu...... hahahahaha.......
mohon zain saidin share che ta kat kitorang.........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Astaghfirullahalazim...
biar betul che ta bikini? dah banyak dosa dia ditambah pulak dgn org2 duk kutuk maki dia....
nauzubillahminzalik

Anonymous said... Best Blogger Tips

org atas aku....mesti engkau lahir taun 2012...ni gambar lama...taun 80an... cerita melayu kat tv,senang2 jer artis guna bikini....xde censored pun....dulu malaysia x peka benda cmni sebab dulu nk ada tv mcm nk ada kereta sekarang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

wow zaidin saidin marah nanti! hehehe

New Entry "Cara Letak Gambar dalam Entri di Blog"

Anonymous said... Best Blogger Tips

hebak arr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rozita ni anak chef wan kn?....dulu tiggal kt sentul.anak sdara mat sentul,adik ipar os,kakak abon.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...