Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 14 May 2013

Lawak : [Video] Parody Terbaru Dari Artis MIG, Bobo Dengan Lagu "Kisah Hati"


Parody terbaru dari Bobo since dah kena sign dengan Metrowealth ni. Zaman dah maju senang sangat nak jadi popular zaman sekarang. Korang cuma perlu buat video yang annoying sampai orang rasa nak sepak, lempang dan membuatkan anda dikutuk kaw-kaw satu Malaysia. Jika murah rezeki anda, seketika lepas itu anda pun akan dipelawa untuk sign contract oleh syarikat perfileman.


p/s : bobo oh bobo.. respect sama lu.. sebab berani... tu je.. hehe

Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

respect kejadah babi nye..gaye cm pmpuan..kote besar..bodoh..gua brani ckp lah die nie xkn lame..kejap je naik..xde mse depan ngn krjaye cmni ngn die...xcaye tggu tngok lahh..mzty rmai yg xske ap yg aq ckp..tpi aq dah knal lah org2 dlm industri nie..org cm die nie seyes xkn lame..tggu tngok kne tendang blahh

zul said... Best Blogger Tips

tahniah bobo

Green Hijau said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok jugak bobo naik nama..dari ko ada tak naik?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazika : @#$%&
Hazik : !@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@
Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

Hazik : aummm aummm??
Hazika : eeeeeeee

WOW:VIDEO AKU NAK LELAKI BERUWANG!
18SG:GAMBAR GADIS MATI BUNUH DIRI!
TERBAIK:AKU BENCI TOK GURU NIK ABDUL AZIZ NIK MAT!

scpheo nxyme said... Best Blogger Tips

perghh sangat stress bila setiap kali tgk si bobo ni..tp pengajarannyer lelaki pun bleh wat ekspresi bertenaga cam penyanyi pompan..cume getik plak tgk aww aww ni..yuck...renti je la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dapat kerja tapi seolah 'meminta agar dimaki oleh rakyat malaysia'. baik tak payah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak ayah dia tak malu ke dengan anak jantan yang memondan-mondan ni?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...