Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 14 May 2013

Serius : Cara Orang Beratur Panjang Hanya Di India (5 Gambar)

 Cara Orang Beratur Panjang Hanya Di India.
Adakah satu hari ini, Malaysia orang pun beratur macam ni? Dekat-dekat antara satu sama yang lain seperti dalam KTM.

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st 6009

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pernah kena sondol sewaktu beratur macam ni oleh seorang lelaki cina berumur 40an selepas join marathon. masa tu tgh tunggu nak dpat air percuma. dah la basah peluh melekat, bau masam pulak tu. masalahnya dia rapat tak hingat, saya toleh tiga empat kali buat buat tak faham.

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuuhh kalo aku dah lemas rasenye ni...

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Dia orang risau ada yg potong Q kut. Tu pasal beratur rapat-rapat. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

..kalu Anwar suka sangat le dia dapat beratur camnihh...

jack ham said... Best Blogger Tips

anon 14:59 ko g mmpos la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

kalau lelaki campur perempuan berbaris macam ni apa jadi?

New Entry "Cara Letak Gambar dalam Entri di Blog"

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck la bangla bl naik bas rapid kl bau ketiak nk termuntah aku..fuck la BN bw masuk org pendatang ke m'sia ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Tu la rakyat bodoh! BN menang minoriti, PR kalah MAJORITI!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...