Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 18 May 2013

Legend : Tribute Persaraan Legend Bola Sepak England, David Beckham (30 Gambar)

Walaupun aku peminat Chelsea, tapi aku respek dengan David Beckham. Dia ni adalah antara Legend dan icon bola sepak dunia. Tak lupa juga sebagai salah seorang daripada free kick specialist. Sebagai tribute untuk persaraan David Beckham, jom kita tengok rupa David Beckham dari tahun 1998 hingga sekarang.  

Pertama kali sign kontrak dengan Man Utd.

 # 1David Beckham then and now 01
Beck and Vic in 1998

# 2David Beckham then and now 02
Promoting his book "My story" in 1998

# 3David Beckham then and now 03
1999

# 4David Beckham then and now 04
2001

# 5David Beckham then and now 05
June, 2001

# 6David Beckham then and now 06
September, 2001.

# 7David Beckham then and now 07
2002

# 8David Beckham then and now 08

# 9David Beckham then and now 09
2003

# 10David Beckham then and now 10
2005

# 11David Beckham then and now 11

# 12David Beckham then and now 12
2005 in Singapore

# 13David Beckham then and now 13
2007

# 14David Beckham then and now 14

# 15David Beckham then and now 15

# 16David Beckham then and now 16
2008

# 17David Beckham then and now 17

# 18David Beckham then and now 18
2009

# 19David Beckham then and now 19

# 20David Beckham then and now 20

# 21David Beckham then and now 21
2011

# 22David Beckham then and now 22



# 23David Beckham then and now 23

# 24David Beckham then and now 24

# 25David Beckham then and now 25
2012

# 26David Beckham then and now 26

# 27David Beckham then and now 27

# 28David Beckham then and now 28

Most recent

# 29David Beckham then and now 29

# 30David Beckham then and now 30

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

legend !!!
will live in my heart 4ever

cim said... Best Blogger Tips

wahhahahaha.. last sekali gaya lembut..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lancaw la kau admin...peminat chelsea konon....entah2 david beckham ni pun ko x kenal.........admin gay pergi main barbie jauh2 la.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Handsome

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rambut pacak dan mohawk tu la menjadi permulaan fesyen dan jadi kegilaan remaja Malaysia dan dunya. Nak kata dunya tak juga la, sebab aku study di UK, 6 tahun, then setahun di US, takde pula dia orang terikut2 dengan fesyen mohawk atau cacak. Bebudak melayu mudah culture syok. Orang luar relek je, kita terhegeh2. Kira hebat la kalau rambut cacak/mohawk tu, player bola kita berfesyen. Tapi hampas, dengan Bangladesh pun kalah.

I say FUCK OFF fesyen barat!

jack ham said... Best Blogger Tips

perghhhh konfirm banyak gay yg komen bawah ni..hampehhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yoyo oo je anon 16:36 ni sembang study kat overseas...blah la lu ntah2 pmr pun xlepas..poyo!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

makin tua makin handsome

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahaha weii anon 16:36..6 tahun ko bljr kt ULU KLANG....ahaha 1 tahun di ULU SELANGOR....sembang mmg best kalau x pakai otak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

INI SEMUA POYOOO...!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...