Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 1 April 2013

WTF : [Video] Adegan Ranjang Di Dalam Filem Sembunyi : Amukan Azazil


Pada 29 Mac lalu, pihak Grand Brilliance telah memuat naik sebuah video yang menunjukkan aksi ‘mesra’ pelakon utama filem terbaru mereka yang berjudul “Sembunyi : Amukan Azazil,” di mana secara umumnya video berdurasi 1:07 itu telah di potong dan tidak ditayangkan kepada tontonan umum di pawagam.

Namun begitu, sejak video ini di muat naik di laman YouTube, ramai pihak telah megkritik adegan yang ditojolkan oleh Diana Danielle dan Remy Ishak, sehingga ada individu yang mendakwa adegan ini sengaja dipertontonkan untuk meraih perhatian penonton.




p/s : Dah macam filem Hollywood.. bangang.. pengarah n pelakon sama bangang.. 

Sumber : here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangsa melayu dah rosak..ni semua angakara BN

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yg lucah nye??bukannya nmpak tetek pun!!biasa2 je!!bodoh,tu pun nk cut,letak 13LP dh la,bebal nye lembaga penapisan.otak kecik mcm otak udang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah anwar kah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bideo pitnah anwar lgi teruk dri ni.UMNGOKS selamba je tyang.mmang dasar otak udang org UMNGOKS dn balaci-balacinya

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh..anwar lagi la kuat nafsu..jubor jantan pun dia bedal..camni nak jadi pemimipin? boleh pergi mampos!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

eje video pun x reti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

makin takut..nak kiamat dah ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah tgk..mmg gila..pelik tgk buat muka ghairah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

uMNO dengan video lucah xdapat dipisahkan.. baru life stye

Ustaz Belum Lulus Skolah said... Best Blogger Tips

rilek lah melayu semua...menteri pon jilat puki.. nie artis berlakon pon dah kena marah... babi lah melayu sekalian....

omputih kluar pilem porno... melayu juga beli... dah jangan nak amalkan budaya double-standard....

nabi tak ajor woooii.... dia suruh makelove lebih ramai perempuan der ler... hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidup melayu.....perkasam x menyalak pulak bab ni..hasan ali pun x..kata pejuang bangsa...hang tuah x ajar sume ni wei

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Ustaz Belum Lulus Skolah

ko pehal??dh puas hidup?
ko jgn smpai aku cari ko!mmang aku kelar batang konek kau bagi anjing makan!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Islam hanya pada nama tapi hakikatnya islam terlalu jauh dalam hati para pelakon & semua yang terlibat dalam filem tu. Para mufti hanya dok tengok & tanpa amek tindakkan ke?? Sayang allah @ sayang periuk nasi dorang?? Renung2 kan la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi anon diatas.. ko nk menunjukkan yg ko sygkan agama, tp ko menuding jari kepada org lain.. mufti xde pn bwt salah, fatwa dh keluar, nabi pn dh sebut ape yg patut di bwt dan ape yg xpatut dibwt.. kesalahan tu patutnya pada individu.. kalo dh tuan bdn sendiri nk ikut jln mcm tu, sapa yg kt dunia ni yg boleh paksa dia??? hanya sekadar menegur jela..xpyh nk slhkan sp2 dlm hal cm ni..

jack ham said... Best Blogger Tips

ini semua salah kerajaan Bn...selagi x ubah sampai kiamat la cam ni...yang tengok pn BODOH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

keras sebentar menonton klip tersebut..

real JACK HAM said... Best Blogger Tips

I love DSAI.

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah dua2 dh biasa buat tu ada feel....siap si remy leh buat aksi tusuk tu tgk pergerakan body dia...si diana lak buat muka sedap...cayalah...puihh

ariel marchart said... Best Blogger Tips

aduh

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

noooooooooooooooooooooooooooo! video dh kena remove!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Takde bukti anwar tu gay. 2 kali masuk mahkamah pun lepas. Ni semua fitnah umnoporno. Edit sana edit sini.

Jvidz Movies said... Best Blogger Tips

<================JVIDZ MOVIES================>

Video Streaming Porn , Jav , Adult, Bokep Terbaru
Jvidz Movies
Cube Tube
Jvidz Movies
Exo Adult
Porn Tubabes
Exo Adult Live Streaming

<================JVIDZ MOVIES================>

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...