Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 31 March 2013

WTF : Sekitar Pertandingan Ratu Cantik Gay Nicaragua (16 Gambar)


Pertandingan Ratu Cantik Gay Nicaragua. Seramai 13 orang peserta bertanding untuk memenangi takhta ratu gay kebangsaan negara America Selatan ini. Pertandingan yang diadakan di Ruben Dario National Theatre ini dimenangai oleh Bismarck Martinez (22) atau nama glamer beliau "Bedien Lavyeska". Pertandingan rau cantik gay telah diadakan semenjak tahun 1980 lagi. Bedien Lavyeska berjanji akan menggunakan takhta beliau sebagai platform untuk keadilan dan kesamaraatan bagi komuniti LBGT Nicaragua.


p/s : Pondan cap ayam. 

Sumber : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin dah balik dari cuti laa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini mcm pun ada ka

Anonymous said... Best Blogger Tips

pondan2 kat Thailand lgi cntk

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoh amik ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

mr.fapson xde ke??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anuwar anuwar anuwar anuwar anuwar anuwar anuwar pasti sukaaaaaa gayyyyyyyyyy

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg kat atas pentas cun, yg kat bawah tu..hazabbbb

mr.fapson said... Best Blogger Tips

bbuuwweeekkkkkkkk

jack ham said... Best Blogger Tips

anon 07:38 mangsa liwat or kaki liwat....hakkkktuihhhh

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

kesian tgk diaorg ni..hurmm sdhhhh.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Esk kerja x?kerjakan i

muhamad syazarizal said... Best Blogger Tips

catzmeow.saya lebih suka awak daripada lulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah kehidupan impian anwar jubo di malaysia..

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

erkk,xlalu..nk muntah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...