Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 4 April 2013

OMG : Fesyen Anna Piaggi. Pengkritik Fesyen Paling Terkenal Di Dunia (10 Gambar)

Fesyen Anna Piaggi. Pengkritik Fesyen Paling Terkenal Di Dunia.
Dia boleh jadi macam Lady Gaga atau Nicki Minaj. Di bawah ini adalah seglintir daripada fesyennya sahaja. 

22 comments:

Lizan said... Best Blogger Tips

terencat ke haper

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cipap muda

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam org tua giler jew aku tgk pompuan tua ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

org2 yg suruh dia kritik pon bodoh plus terencat sbb bagi org camni kritik kerja diorg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ambooii blusher bkn main lg .setompok .hahaha .sediakn batang payung sebelum dikutuk .seperti beliau .hahaha .

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

kdg2 dorang sesame sndiri pn tak same kepale pn dgn pengkritik cmni. tp disebabkan mngkin org tua ni ada kepentingan, (contoh cm banyak bg fund kt club ke dunia feshen ke) tu yg terpaksa telan je ape yg die kritik. same la cm kes2 lain pn walopun tak berkaitan dgn feshen.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ad jugak org mcm ni..dunia..dunia

Anonymous said... Best Blogger Tips

Najis berat ni

jack ham said... Best Blogger Tips

nasib rosmah x cam ni...ahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

lady gaga di ambang sore...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ho amik ko nk ngutuk fesyen org tp taik ada stompok kt kain dia

DSAI said... Best Blogger Tips

Ggrrr I love u jek hem

Anonymous said... Best Blogger Tips

..mental distruction!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fashion victim!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Go home!!! You drunk!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia ni mesti x pernah jumpa satu teknologi tercanggih di abad ini iaitu CERMIN!!!

lulu chan said... Best Blogger Tips

fesyen ke ?????

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

hodohh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni org ke beruang??? hahhaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

pengkritik fesyen??
fesyen die pn xbtol...
hahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

idola didie alias

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni sume slah PKR sebab xkritik fesyen nenek ni..kalau BN da hapuskan fesyen nenek ni...jom tuka kerajaan PKR ke BN..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...