Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 31 March 2013

Cool : Bunga Anggerik Yang Kelihatan Seperti Lelaki Telanjang (5 Gambar)


Bentuk bunga biasanya mempunyai pelbagai jenis, bahkan ada bentuk bunga yang kelihatan sangat unik dan salah satunya adalah seperti bunga anggerik monyet ini atau nama saintifiknya adalah Orchis simia. Apa yang unik dari pokok bunga anggerik monyet ini adalah bentuk bunganya yang jika di lihat dengan teliti ia kelihatan seperti imej lelaki yang sedang telanjang dengan kemaluan yang sedang tergantung.

Bunga anggerik monyet ini sering di temui di sekitar Eropah. Walaupun bunga ini bukan dari spesies pokok bunga terbaru, namun bentuknya yang unik membuatkan bunga ini menjadi heboh di Internet.

Seorang pengguna Internet yang menggunakan nama akaun "Himasoku" telah memuat naik foto bunga anggerik monyet yang mirip lelaki terlanjang ini di laman web jenaka, Reddit. Himasoku juga telah menulis secebis ayat bahawa foto bunga anggerik monyet yang di muat naiknya ini mirip seperti lelaki telanjang lengkap dengan kemaluan yang sedang tergantung.

“Sekarang aku sering berfikir perkara-perkara lucah apabila melihat bentuknya, sedangkan dulu hanya berasa biasa sahaja,” komen seorang pelawat. “Bagaimana jika bunga itu di berikan seorang lelaki kepada wanita?” tambah pengomen lainnya. “Alam semulajadi memang luar biasa.”

Laman web Wikipedia menjelaskan bahawa bunga anggerik monyet ini merupakan bunga yang memiliki bau aroma seperti kotoran manusia. Hal ini mungkin kerana ada hubungannya dengan manusia maka bentuk bunga ini mirip seperti seorang lelaki yang sedang telanjang.


p/s : Wow... 

Sumber : Here

12 comments:

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

1st!!! korang semua loser

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada aku kisah ke prince noob yg bongok

Anonymous said... Best Blogger Tips

lulu chan jom kawen

Anonymous said... Best Blogger Tips

tajuk dlm kategori "cool"..ini mnjelaskn bhawa admin adlh seekor gay..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah noob mmg ngaku dr sndr noob

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Aku tengok macam monyet jer.... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mgkin anwar suka bunga jenis ni

nik aziz said... Best Blogger Tips

Mungkin juga anwar akan terkam bunga spesis ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

bunga rasmi anwar berahim jubo..

LaKsAmAnA SuNaN said... Best Blogger Tips

weh jgn dok wat dosa kering la kaitkan anwar la..per hal korang ni..tuhan jadikan sesuatu itu untuk anda melihat kebesaranNYA..tlg la jgn sempitkan minda kalian tu..masuk neraka x pasal2 tau..bertaubat lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik komen2 org umno.still yg kotor2 je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimakkk laa princess noob niiii...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...