Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 19 February 2012

Serius : MHT, Cara Untuk Menangani Masalah Botak/Rambut Gugur (12 Gambar)

Anda mempunyai masalah rambut? botak? Ian Watson seorang lelaki yang juga mempunyai masalah tersebut telah mendapat idea ini untuk mengatasi masalah ini. Ian keguguran rambutnya selepas terlalu stress. Dia telah menghasilkan satu prosedur yang dipanggil MHT (Micro Hair Technique) Scalp Pigmentation. Prosedur ini adalah untuk menghasilkan pigmen ke atas bekas rambut untuk menghasilkan bentuk, saiz rambut pendek yang sesuai. Teknik ini akan membuat orang ramai yang botak seperti mempunyai rambut. Kini klinik minik Ian untuk prosedur ini telah bertambah di UK dan US dengan hanya dikenakan bayaran sehingga RM10,000 seorang. Iaitu lebih murah dari menanam rambut yang mencecah sehingga RM120,000.



 via : dailymail.com

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st?
lalalala~

Anonymous said... Best Blogger Tips

mfi 2nd

Anonymous said... Best Blogger Tips

kire macam tatoo la....jenuh nk titik abis satu kepale

Anonymous said... Best Blogger Tips

a'ah la mcm tattoo jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

masih je botak kepala sibotak nih..ingatkn tumbuh lebat..aperaa!

Fenomena said... Best Blogger Tips

-_-

Rieda said... Best Blogger Tips

alohhh....aku bukan main gie semangat nak tgok hasil die...last2 cam tu jew...baik ambik maker jew...hehehhehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah apa2 je..ingt dpt rmbut panjang

DOWNLOAD 3GP & MP4 DI SINI (18+)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...