Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 February 2012

Cool : Penjualan Susu Kambing Fresh Di China (3 Gambar)

Bukan semua benda yang terjadi kat China tak bagus. Ni nak share gambar pasal cane diorang kat sane jual susu kambing. Bukan macam tempat kita ni. Jual dalam paket la..Hi Goat la.. Macam-macam lagi la.. Kat tempat diorang lagi best.. Fresh beb.. perah kat situ jugak.. Hoho..


p/s : Ramai pulak yang beli tu. tapi kompem bau kambing kaw kaw punye la.. Tapi susu kambing bagus beb.. banyak khasiat..

Sumber : Here




19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ist

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st yoo

Misz Obsessed said... Best Blogger Tips

kalah hi-goat nie... haha :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha,

Anonymous said... Best Blogger Tips

misz obsessed pon xle lawan hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

ah **** aku lambat..cam **** lah korang, **** *** **** ko ***..tak pa *****..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai Miss Obsessed? dah putus atau masih single..heeee

Anonymous said... Best Blogger Tips

buduh

Anonymous said... Best Blogger Tips

"semoga akan ku temui cinta yang sejati tu" confirm single..heeee..fighting!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn mencarut..nanti admmin buang komen..censored skit bg tak nampak..tp admin ni komen aku jer dia buang..saki ati sgt ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang admin tak suka ngan ko la tu...wakakakakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

@hell hahaha..ambik ko!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tengs admin sbb bersihkan bhgn komen2 dari carut2an...return to the positive energy in this blog...mcm ni baru la tenang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bahaya la minum susu yg tak dipasteur ni... ada bakteria... kalau nk yg segar pastikan yg dah dipasteur...

are din said... Best Blogger Tips

sian kambing tu... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

PASTI YG ORI.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

senyum je kambing tu kne pam...hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

a'ah. aku sokong anon 23:14. tp mungkin jgk pembeli susu kambing tu akan pasteur sendiri kat ruma. ehe :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...