Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 February 2012

Horror : Pembedahan Membuang Lemak Di Perut (5 Gambar)

Korang pernah tengok tak macam mana pembedahan buang lemak dekat perut? Memeng ngeri kot gambar lemak yang dah dibuang kat bawah ni. Sesiapa yang tak tahan, dinasihatkan tidak melihat gambar kat bawah yer.. Layan.. 







p/s : Ye ke lemak tu? Macam ketumbuhan je.. Tak pun isi yang kene potong.. Huhu.. Siapa yang tau sila komen yer..

Sumber : Here



19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st....

Anonymous said... Best Blogger Tips

I'm bak..1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

hhahaha...1st wweehhh...aku la tue...

Anonymous said... Best Blogger Tips

the well....lu lmbat la weehh...:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

oppsss..typo..the hell...LOL...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ketumbuhan je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni jenis diabetes tahap 2..atau type 2 diabetes..rasanyalah..sel2 bdn dia dah lemah, so penghadaman jd slow..thp gula tinggi dlm darah..saggy fat kat perut salah satu sympton dia jg..kaki dia pun hampir nak buruk dah..jgn buang komen jgn buang komen jgn buang komen jgn buang komenjgn buang komen jgn buang komenjgn buang komen jgn buang komenjgn buang komen jgn buang komenjgn buang komen jgn buang komen

Anonymous said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday-_-1st .l. you

benz zee said... Best Blogger Tips

lemak sambut kote heaaahhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Thehell plis go to hell la....semak la tgk lu punya komen..lu kalo nak carut ke nak 1st ke g blog obe..sana bnyk spesis mcm lu..

are din said... Best Blogger Tips

moral: kurangkan makan makanan yg berlemak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

EEEEUUUUUWWWWWW..........

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku terbayangkan diri aku, alamak takut...........nya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahh...lemak die banyak giler....ngeri....

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelah admin pun tak pasti ape die pos....lau xpasti xpyh pos la weih...ko xpasti aku double2 la tak pasti...huahua..!(guro jer admin,)

Anonymous said... Best Blogger Tips

hohohoho...banyak nyer lemak. pembesaran yg x seimbang. perut jer yg membesar. kaki & tangan kecik. mcm tumor jer..

yuhanis syaeera said... Best Blogger Tips

ape laa yang dia ni makan hari-2 smpai lemak s'banyak tu . HAHA perot gajah oke lagi .

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tgk macam ketumbuhan je..sebab kalau lemak mesti orang tu gemok.tapi kaki dengan tangan dia xbesar pun macam perut dia..

Ayen WhitecandLe said... Best Blogger Tips

tragisnya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...