Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 23 February 2012

Cool : Rumah Dalam Sebuah Lori (9 Gambar)

Bukan semua manusia hidup dalam kesenangan. Ada juga yang tiada rumah hinggakan terpaksa tinggal di dalam lori. Tapi kali ni bukan nak share pasal kedaifan diorang. Tapi nak tunjuk gambar tentang satu pasangan yang tinggal di dalam lori tapi nampak begitu selesa. Lengkap dengan perabot, tv dan macam-macam lagi.


p/s : Mungkin kadang2 kami post benda yang pernah di post dulu. Ini terjadi sebab admin ada 2 orang. Kadang2 terlepas pandang. So, bagi yang dah pernah baca tu, baguslah. Bagi yang belum pernah, boleh la tengok yer.

Sumber : Here




10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

me gusta 1st bhai !

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh, bukan ker entry ni admin dh post dlu??

Anonymous said... Best Blogger Tips

perghhhh!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh pernah post laaaaa.....

ben xii said... Best Blogger Tips

repost ! u shall die !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang tak bace ke admin blog ni ade 2 orang??

Anonymous said... Best Blogger Tips

diaorang x reti baca..reti tgk gmbr je tu...bodoh betulll la..streeesss aku!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

eloklah rumah makin mahal beli lori ajala

techfavo said... Best Blogger Tips

cool si pemilik rumah

Anonymous said... Best Blogger Tips

bilik air mane wehhh ?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...