Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 February 2012

Serius : Mahasiswi Gantung Tuala Pelbagai Warna di Balkoni Universiti Hangzhou

Mahasiswi Gantung Tuala Pelbagai Warna di Balkoni Universiti Hangzhou  
Selepas beberapa minggu Hangzhou dilanda hujan yang berterusan. Tetapi sejurus selepas matahari mulai menyinar, ramai mahasiswi di Universiti Hangzhou menggantung tuala mereka di seluruh universiti. Mari lihat sendiri mereka yang besusah payah untuk mengeringkan tuala mereka. 


via : tt.mop.com

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

me first!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

me 2nd

benz zee said... Best Blogger Tips

lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st,.,booooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei pasal korang nak kecoh jadi 1st lah ,2nd lah....adoi....dahla name blog aku streess giler mmg ngam sangat la dgn korang yg macam $%#^&$&^%..nak kate bahlol aq rase tak jugak sbb caye ar korg2 nie ade jer yg cerdik pandai,sempurna dari fizikal dan mental n tahu berfikir mn yg bek buruk..so mature ar sket..aku bkn nk bajet baek r sangat..tp aku ckp ni berdasarkan ape yg aku lihat n tgk dgn glgat korang yg slame ni dok terhegeh2 nk jdi 1st lah n bla bla bla.mmg stress sial....good job to admin!aq salute ar mmg ko berjaya menaik kan nme blog ko ni dgn melahirkan ramai org stress dgn glgat2 cam gamp^&^&^&...!!!huahuahua.....tambahkan stress anda bersam kami!!yayaya aku dah tambahkan stress aq kat blog yg MMG STRESS...TQ UNTUK ADMIN N KORANG YG DOK POS KOMEN TUH....HARAP MAAF KALAU TERKASAR BAHASA ...INI UNTUK TUJUAN MELEPASKAN STRESS SEMATA MATA......SEKIAN ...--AKULAH ANON.HHAHAHAHAHAH .KAU ADE AKU KISAH???? :p ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarla dowg nak post mcm2..hak dorg.. tgn dorg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong anon 13:17. aku pn x kisah. abaikan jer org yg nk berebut 1st & bla bla bla tu..aku join blog ni tuk tambah ilmu pengetahuan. mang best arr blog ni. sentiasa di update. keep it up admin :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

spe 1st komen bapak korang malang lahirkan korang
dpt ank bodo cm korang
apa korang dpt 1st komen entahlah
klau komen bnda yg ada faedah ta pe jgk
ni buad semak ruang komen je
korang ni ank luar nikah kot, ank haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

maybe ko stress psal ko 2 sndri anak haram then nk cari geng. who knows...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...