Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 February 2012

OMG : [Video] Remaja Dipukul Geng Motosikal Wanita Di Bali

Remaja Dipukul Geng Motosikal Wanita Di Bali
Seorang gadis remaja 15 tahun telah dipukul sekumpulan geng motosikal wanita kerana disyaki bermesra dengan teman lelaki salah seorang daripada geng mereka. Mangsa, Kiki Ariani telah dipukul dan ditendang serta aksi tersebut dirakam dan dimuat naik ke Youtube. Video tersebut terus menjadi sensasi di indonesia. Kesemua gadis geng motosikal tersebut telah ditahan polis untuk siasatan. Kiki menyatakan yang dia langsung tidak diberi peluang untuk menerangkan apa-apa kepada mereka.




24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

pertamxxxx!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hohoho..

Anonymous said... Best Blogger Tips

awok..ganasnya..
bru 15tahun dah pndai bermesraan..
|apa da dunia skrang|

Anonymous said... Best Blogger Tips

hehehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ganasnya

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh sial g upld kt utbe.xpasal2 kne than polis,wk snyp2 dh la.xskolh ke ape dorng ni..

benz zee said... Best Blogger Tips

ngapain ni dongg

Anonymous said... Best Blogger Tips

Awek murahan.bodoh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pink color

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muat naik (upload) = memuat naik sesuatu video/gambar "KE" internet.

Muat turun (Downloan) = memuat turun sesuatu video/gambar "DARI" internet.

These are basics you need to know before using the internet.

Anonymous said... Best Blogger Tips

From your camera to the internet : upload/muat naik.

From the internet to your computer : download/muat turun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul la admin cakap muat naik kan.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

indon oh indon

Anonymous said... Best Blogger Tips

sian nya budak 2..macam 2 skali kena buli,,,apa punya pmpuan la

Anonymous said... Best Blogger Tips

motif kejadian kerana cewek tersebut tidak mahu join group tu bukan sebab laki la admin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

alang2 bogelkan trus..ape daaaa..kerat sket2 wat pe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape da..gara2 lelaki pn nk buat cam gni ke??br 15tahun perangai dh mcm pe entah. haaiiyyyaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel muka budak pmpuan yg kene buli tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua salah...dia kena blasah sebab tak pakai baju geng dia ne....bodonya yang tukang membelasah tu...dhla xskola...bodo plak tu....benci betul aku tgk manusia suka amik tindakan mghukum gna tgn sndr

Anonymous said... Best Blogger Tips

nanti sorang2 aku buat doggie style baru tau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

INDON BODOHHH

INDON BODOHHH

INDON BODOHHH

INDON BODOHHH

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg dok upload download tu pehal...pe yg ko nk xplain? Kecoohhh hahahaha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeeeeewwwww indon minah rempit sakai!

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

xdpat tgok, T.T

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...