Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 21 February 2012

Kaya : Ferrari F430 Berharga RM1.6 Juta Milik Datuk Lee Chong Wei (2 Gambar)

Beberapa keping gambar Datuk Lee Chong wei bersama kereta Ferrari F430 telah tersebar di internet sejak akhir tahun lepas. Kereta itu memamng terkenal kerana keupayaannya mencapai 0-100 km dalam masa 4 saat dan top speed yang mencecah 315km/j.



Antara koleksi peribadi milik Lee Chong Wei, sebuah kereta Nissan GT-R berwarna kelabu yang dikatakan telah dijual bagi membolehkan dia membeli kereta Ferrari terbaru itu, sebuah BMW X6 Coupe dan juga sebuah Proton Inspira 2.0, hadiah daripada Proton sebagai tanda penghormatan kepada pencapaiannya yang berjaya mengharumkan nama negara. 

Dengan kejayaan dan kemewahan yang dikecapi oleh Chong Wei, jadi, tidak  mustahil bagi dirinya untuk memiliki kereta mewah Ferrari itu yang berharga RM1.6 juta.

p/s : Memang kaya beb... Respek la sama lu Chong Wei!!

Sumber : MNH



20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st.. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mamat kat belakang chong wei tu jealous..muke psycho

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak yah la nak main 1st lagi..saya dah taubat anda bila lagi?

are din said... Best Blogger Tips

ha ha tau tak pe... tak de faedah nak 1st² nie..
dato' .. bagi la satu keta leh... huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Duit rakyat boleyyyy!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuckkk...bagi cina lahanat kaya buat ape? orang melayu ramai lagi yang miskin

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei anon bodoh... at least dia kaya sbb dia berusaha. x nak berusaha mana nk kaya.

Fenomena said... Best Blogger Tips

anon sampah , dia kaya sbb dia berusaha .. menang game luar negara dpt puluh ribu dolar .. pesal pula ko ckp duit rakyat?? dia bukan ahli politik pun .. dasar pemikiran kurang kasih sayang laa ko anon .....

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

betul daa...ke mata anon tu kero tak pernah tengok game LCW?? lain kali nak bagi komen tu, pikir la dulu...terang-terangan dia kaya sebab dia banyak wakili Malaysia...siap ada syarikat hartanah dah...tiap kali menang game brape banyak duit dia dapat?? jangan la nak cemburu dengan kejayaan orang..bosan betul tgk komen tak educated camni...

✯Miz Purple Violet✯ said... Best Blogger Tips

Kalau nak kaya, berusaha la.. Tak payah nak kritik DLCW macam tu. Hish.

benz zee said... Best Blogger Tips

pegi la buat MLM kalau nak kaya haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

wey korg semua..nak tny MLM tu pe enk??? ADO MALAM kew???trademark kumpulan osbon...hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kte malas.. jgn nak kate org.. dia rajin dia dpt lah.. nak harap kau yg harum kan nma malaysia.. sampai ble pun x jdi

Anonymous said... Best Blogger Tips

syabas, ko ne lah contoh org yg makan duit rakyat. ko ckp org yg terang2 bekeja keras p ko sendiri yg makan taik kan. kalu ko tu wakil tadika pun tak lepas la kot ni pulak nak wakil negara puitt

Anonymous said... Best Blogger Tips

bentley pn ade kot...

yayan said... Best Blogger Tips

org kaya skit je ko ckp duit rkyat....anongok la........sedap jari je nk taip kn....xsemua org ky mkn duit rkyt...lg DLCW...da trang lg bsuluh.......usaha kne lebih la weyh....bru kaya......haddddoooiii.....jnis katak bwh gerobok btol la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xpyh nk racist2 kat sini bodoh... Dia cina ke mlayu ke dia kaya atas usaha dia sendiri bkn mkn duit rakyat..ko pe tau?? Jnis katak utan amazon la ko ni..ape pn xtau..bongok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cmni logik la jgk selalu dpt elaun n hadiah berjuta2 dpt beli kereta nie.. xdela dok umah je menabung tbe2 bleh beli cincin berlian rm24 juta..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous ceh usha tknk harapkan kerajaan je

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...