Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 28 October 2011

WTF : Nama Produk Daripada Jenama Terkenal (12 Photos)

Ini akan terjadi sekiranya jenama terkenal ditiru oleh syarikat tertentu untuk menghasilkan nama produk yang baru. Tetapi kenapa syarikat ini tidak menghasilkan nama produk mereka sendiri tanpa meniru jenama yang dah terkenal? Kerana nama produk mereka ini ada yang memang sangat lawak. 


 acidcow

3 comments:

syazmie hamzah said... Best Blogger Tips

aku ade bateri tu... free time beli mouse

Anonymous said... Best Blogger Tips

dorg ni x ada idea nak bagi new brand...tu la pasal...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan xde idea ngok.... brand yg dh memang ade tu strong dlm market... that's y rami yg tiru...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...