Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 26 October 2011

Fakta : Soalan-Soalan Bodoh Yang Selalu Ditanya


10 Soalan bodoh yang selalu ditanya oleh manusia.. Hehe

1. At the movies:

When you meet acquaintances/friends..
Stupid Question : Hey, what are you doing here?
Answer : Don’t you know, I sell tickets in black over here.

2. In the bus:

A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet..
Stupid Question : Sorry, did that hurt?
Answer : No, not at all, I’m on local anesthesia..Why don't you try again.

3. At a funeral:

One of the teary-eyed people ask..
Stupid Question : Why, why him, of all people.
Answer : Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant:
When you ask the waiter.
Stupid Question : Is the 'Butter Paneer Masala' dish good?
Answer : No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years..
Stupid Question : Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer : Well, you haven’t particularly shrunk yourself

6. When a friend announces her wedding, and you ask..

Stupid Question : Is the guy you're marrying good?
Answer : No, he's a miserable wife-beating, insensitive lout..it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call..

Stupid Question : Sorry. Were you sleeping?
Answer : No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping..You dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair..

Stupid Question : Hey have you had a haircut?
Answer : No, its autumn and I'm shedding..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth..

Stupid Question : Tell me if it hurts?
Answer : No it won’t. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks..

Stupid Question : Oh, so you smoke.
Answer : Gosh, it’s a miracle... it was a piece of chalk and now it’s in
flames!!!


p/s : Mesti korang pun ada tanye kan? hehe..

Sumber: Aby


8 comments:

L said... Best Blogger Tips

like the answers XD

Anonymous said... Best Blogger Tips

hhaahaha...funny!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha .. aq pena tnye kt membe aq gak ;p

A.K.I said... Best Blogger Tips

Kalo yang lain:
Bile jumpa kat pasar ikan.
Kawan: Beli ikan ke tue?
Kita: Taklah. Cari tiub tayar basikal.

Bile kita tengah sibuk buat keje.
kawan: Ko tengah sibuk ke tue?
Kita: Taklah aku tengah layan blue film..

pfffttt...

Mouriey said... Best Blogger Tips

hahaha.. loikee.. :D
kwn sy pernah tny sy ms sy tgh tgh msk...
Kwn : oit,tgh masak ker?!
Sy : tak ah..tgh main golf!!

ahaks!! :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

shit, dont take it seriously dude, its normal to start a conversation, beach please, dont hate

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 13.27 ,did you mean bitch ? beach is pantai.trololol

Anonymous said... Best Blogger Tips

pantai please...wakakakakakak!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...