Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 25 October 2011

OMG : Saaya Irie, Model Bikini Pada Usia 11 Tahun di Jepun (7 Photos NSFW)

Saaya Irie yang kini berusia 18 tahun dilahirkan pada 13 November 1993 di Fukuoka, epun. Dia adalah seorang pelakon, pelakon muzikal, penyanyi dan juga model di Jepun. Sebelum menjadi model, dia adalah penyanyi dalam girl band yang dipanggil Sweet Kiss. Kemudiannya dia telah ditawarkan untuk berlakon dalam pelbagai drama dan filem. Pada usia 11 tahun, dia telah menyertai satu pertandingan pencarian model untuk bawah 15 tahun. Dia mendapat pandangan positif dari ramai juri dan dari situ dia menjadi model bikini. Pada usia 11 tahun, ramai orang tidak percaya pada bentuk badan dan juga saiz F-Cup yang dimilikinya. Gambarnya telah tersebar luas ke seluruh dunia.
p/s : rakannya juga seorang ahli girl band telah menjadi model bikini pada usia 9 tahun tetapi gambarnya tidak tersebar luas seperti Saaya.
 zorpia

17 comments:

MD said... Best Blogger Tips

Di Jepun memang ada macam macam....

Anonymous said... Best Blogger Tips

11 tahun sebesar itu? kalau 20 thn?? hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

mantapnya....kompom suda kena booking awal2 lg ni...

antechno said... Best Blogger Tips

I Love Blogwalking..

izzie izzam said... Best Blogger Tips

walaweyh!! huhu

azri said... Best Blogger Tips

sume ni gambar lama..skrg lagi cun minah ni..tp bila dia pakai baju biasa lagi nmpak cun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hot gtu...hehehehee

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

lps tu jd model s** lak :D

Abdul Jalil said... Best Blogger Tips

wow...nice..:)

abu said... Best Blogger Tips

terangsang plk aku tgk bdk ni. tp bila pk bdk2 lg ni, xtergamak plk

Anonymous said... Best Blogger Tips

wooo mantap ..sedap kalo di romen body pompuan ni..besa lg tetek dia...hmmmuuaahhh...geramnyeee..

AnMB said... Best Blogger Tips

Susu Koplak

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah btol nta x

Anonymous said... Best Blogger Tips

bleh tahan!!!!!

Kiva said... Best Blogger Tips

kecik2 tetek dah besar.... hummmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tgh taip dgn tangan kanan je ni..fap fap..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang semua BODOH ,,Perlu ker nk komen tentang tetek dia..suka ati dia arr..korang yg ckp tentang tuh maksud nyer tergilakan SEX,,

#aku nasihat jerk,,nanti korang dpt DOSA bkn Aku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...