Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 28 October 2011

Cute : Kucing Ditemukan Semula Dengan Tuannya Setelah 5 Tahun Terpisah (12 gambar)


Selepas 5 tahun terpisah, Willow the Cat telah ditemukan semula dengan tuannya di New York. Kehilangan Willow dari rumahnya 5 tahun lepas dan akhirnya dijumpai di Manhattan masih menjadi misteri.

Willow hilang ketika tuannya meninggalkan pintu rumah terbuka semasa membaiki rumah. Keluarga tuannya menjadi panik dan melakukan pelbagai usaha untuk mencari Willow termasuk pengiklanan secara online dan menampal poster di kawasan rumahnya. akan tetapi, Willow tidak dijumpai dan tuannya menganggap ia telah dimakan coyote.


Akhirnya, pada 14 September 5 tahun seterusnya, seorang lelaki menjumpai willow dan membawanya ke tempat penjagaan haiwan.Pekerja tempat penjagaan tersebut pun mengimbas Willow dan berjaya mendapatkan cip pada badan Willow yang diletakkan semasa ia kecil. Melalui cip tersebut, pusat penjagaan tersebut berjaya mencari alamat tuan punya kucing tersebut. Akhirnya, mereka disatukan dalam suasana yang terharu.












Sumber: Cool

9 comments:

rainyscream said... Best Blogger Tips

omputih sangat obses. adess

arenafon said... Best Blogger Tips

Tu takpe lagi sekor je yang hilang, jumpa balik. Aku nih sampai lima ekor hilang...kena curi...sedih

Anonymous said... Best Blogger Tips

siap ada letak cip lg...ini barula....

minoari89 said... Best Blogger Tips

muka mcm nak mkn org ja pun..

huda jamil said... Best Blogger Tips

gambar y last plg sedih. oh, tacing.

♥Deejah♥ said... Best Blogger Tips

kiutt.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih gle best seh

Anonymous said... Best Blogger Tips

wauuu.....mmg menyentuh hati ,,,pertemuan antara haiwan peliharaan dgn tuannya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah y laa our dog & cats suma ada mikrochip...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...