Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 25 October 2011

Horror : [Video] Perempuan Misteri Ghaib Di Depan 7-Eleven


Video ni aku jumpa dekat Facebook yang menunjukkan kemunculan seorang perempuan misteri yang tiba-tiba ghaib di depan 7-Eleven. Menurut sumber, 7-E ini terletak di Paka, Dungun. Kelibat perempuan tersebut muncut di dalam video pada saat ke 00.40 dan minit ke 05.50. Video di bawah ni agak panjang, jadi mungkin korang nak skip terus ke part hantu tersebut. Sumber mengatakan bahawa video ini adalah real dan tidak di edit. apa-apa pun, korang judge la sendiri yer..

video

p/s : So, apa pendapat korang tentang video ni? real or fake?


Sumber: FB


22 comments:

hannayaww:) said... Best Blogger Tips

Dia singgah beli slurpee la tu ~

AnMB said... Best Blogger Tips

video blogwalking......

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn hantu la tu..org la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sm or fm nak buat nightshift survey je sbnarnya...xde nmpak cam hantu pon...xpon taktik org nak rompak...

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

"hai hantu kak limah ! :D"

Anonymous said... Best Blogger Tips

mgkin pengamal ilmu ghaib kot.. heheh

Anonymous said... Best Blogger Tips

hantu laa. coz member aku yg keje kt sini ckp time uh, x de org pon kt dpn 7e. the manager yg tgk cctv. scary ouhhh..

Abdul Jalil said... Best Blogger Tips

dari mne?

Anonymous said... Best Blogger Tips

7e paka

Anonymous said... Best Blogger Tips

erm..mgkin mmg hntu...tp bunyi "tit" yg berulang bpe kly kat dlm vedeo tue mcm ade owg sdng cptkan video dan stopkan video tue...g pon time xde nmpk kat video,pttnye time tue msti dtunjukkan skly spnjang video tue berjlan,brulah dpt nak sah kan...so terplang pde pendpt masing2 ye..

Rizal said... Best Blogger Tips

fake ni..sokong ckp yg atas..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pekerje sume dh cabut..mst antu ni..serremnye..

minoari89 said... Best Blogger Tips

blt la makcik 2 nak beli slurpee tp pkeja nyorok x nak buka pintu..

minoari89 said... Best Blogger Tips

makcik 2 nak beli slurpee tp bdk2 nyorok x bg dia msk...

farahana said... Best Blogger Tips

mcm fake je . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake sbb nmpk sgt mkcik 2 tgh bjln blegar2 dpn pntu.pkerja ske2 ati close.btpe tau dlm 7e tuh`

Cik Puan Nazatul Sanif said... Best Blogger Tips

tipu je ni ! hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake la buduh..............

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHA....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni fake bodoh, publisiti murahan. dr camera ni asik shaky pon da taw tipu cuz cctv statik je..bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hantu mak limah kot....enjet2 semut...buwahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg tukang record ni pon budus gak. Kalu nk record tu btol2 la. Newbie btol la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...