Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 26 October 2011

Info : Gaya Tidur Best Student di Dalam Library [20 Gambar]

Korang pernah tertidur dalam library tak? Ataupun korang tak penah pun pegi library? Kalau pegi pun sebab nak main-main ande buang masa.. Tapi kalau korang nak berjaya. pegila study dekat library dan contohilah cara best students kat bawah nih blaja..






















Sumber: AR


9 comments:

Nyamuk Terbang said... Best Blogger Tips

yg cross jln tue ap kes
haha diorg nie mcm kna bunuh pn ad

fiqah said... Best Blogger Tips

aduh macm2 gYa...macm library tu blk tido sndiri je..hihi

Eyhan said... Best Blogger Tips

Tu namenye semangat nak belaja....sampai tido pown kat library,,,,buku ganti bantal....lepas tu library jadi bilik die org..hahahahh

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...tym stdy dulu, libry la tpt plng syok tuk tdor....sejuk aircnd...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic no4.. air liur die.. huhuhuhu

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

Nsb baik xde yg bwk tilam n bntal busuk,hehehe..

minoari89 said... Best Blogger Tips

aku pun dulu tdo gak kat library.terlentang mcm 2 gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

seronok la tdo kat lib... rindu pla...

mISz SheRa said... Best Blogger Tips

TIDO KER MAMPOH???!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...