Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 25 October 2011

WTF : [Video] Interview Dengan Pereka Fesyen Paling Muda Yang Membuat Korang Menyampah


Budak perempuan yang bernama Cecilia Cassini ni merupakan fashion designer yang termuda di dunia. Tapi semua orang menyampah dengan budak ni sebab terlalu terikut-ikut dengan gaya perempuan dewasa Hollywood. Korang tengok la sendiri.. aku rasa nak bagi penampar laju-laju je kat muka budak ni.



p/s : Aku rasa budak ni terpengaruh dengan keluarga Kardashian..

Sumber: YT


18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak pijak die nie boleh x ????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Da 2nd GAGA...Please stop it Cecilia Cassini...

Anonymous said... Best Blogger Tips

rase nak bg terajang laju2....

Nur FatIn aDiLah bT azMi said... Best Blogger Tips

OVERRR

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kalau kena penampor nie sedap nie

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

her style, normal .. jeles lar tu haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gedik ah budak ni..ak taboh ang satgi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm mau ludah ja muka dia ni....puih!!!

Cik Puan Nazatul Sanif said... Best Blogger Tips

gaya dia okay ape mungkin sebab dia dah matang dari umur dia. think positive. comel plak tgk cara dia bercakap :')

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tue ... comelkan dia cakap ??

Anonymous said... Best Blogger Tips

matang pebende cakap macam tu, mcm dia tu hebaaaaaaaaaaaaat

Anonymous said... Best Blogger Tips

klu ak nk pos laju sebijik penampor bagi kt kau boleh~~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah besar nanti kaya dia tu..
over la sikit ntok bdak umo cam dia TAPI, sekurang2nya dia ada income dari kecik lagi..
kta smua income dari mak pak so, biola dia dgn idup dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang cekidaut la web budak ni http://www.ceciliacassini.com/store/index.php?main_page=index&cPath=9 ...tgk baju yg dia jahit...what can i say is...my mom sew better than her...ada jahitan dia senget jer? what is the fuss? aku dulu pon pernah jahit baju senget2 time kecik dolu...will it make me the youngest designer?

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli aa tgok bdk nie berckp...

Mr.Frost said... Best Blogger Tips

xboley ker cakap biasa jer ==

Anonymous said... Best Blogger Tips

tampar laju2!! TAMPAR LAJU2!!!! HAHAHAHA

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Dia hidup dikelilingi oleh orang `macam tu' maka dia membesar sebegitu. sama juga orang yang membesar selalu kena tampar laju-laju. Maka dia pun suka tampar orang laju-laju. Dah tengok drama JUVANA? observe.... :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...