Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 24 October 2011

Koleksi : Gambar 'Hanya Berlaku DI Malaysia' Part 5 (12 Photos)

Semua gambar ini hanya berlaku di Malaysia tetapi sekiranya ada yang salah, sila bagitahu dengan admin.Banyak yang FAIL dan lawak. 

 facebook

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...buang sayang memang nama tempat kat sabah..unik la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam mana lah perasaan sedang berak tu ah,,,,tanpa cover lg, open btl...siap kongsi air tuk cuci lg....hehehhe

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg perasan tak? gmbr ketiga tu.. mcm edit je.. why?? sbb ada refection no plate kt kereta tu.. cbe tgk tol2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

gmbar tu die bukan nk tunjuk kete tu xde num plate, die nk tunjuk word volvo tu jadi vovol.. num plate tu cover la xnk kasi malu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yela...nmpk nombor skit...atau dorg edit padam kan nombor ja.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

COOOLLLL.....owg cine wat kolam depavali...=)

Anonymous said... Best Blogger Tips

basuh tgn 20sen ? berkira nak mampos

ana hasanah said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

buang sayang tuh nama kampung lerr, tempat tinggal aku wuwuwuwu

razzwey said... Best Blogger Tips

buang sayang, x jauh dari kampung aku...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kg buang sayang.hehehhe.......jgn riso,kasih sayang anda tidak akan di buang d sana.hehehehe........

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg save energy tu bkan kat Malaysia kot,

Anonymous said... Best Blogger Tips

SK Buang Sayang? sekolah aku dulu tu... aku 1st batch sekolah tu. tahun 1995. oh rindunyaa...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...