Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 23 October 2011

OMG : Gadis Jadi Popular Sekiranya Meniduri Lebih Banyak Lelaki di Kuala Lumpur

Yanti
KUALA LUMPUR: Mengejutkan apabila ada remaja perempuan yang masih bersekolah sanggup menggadai maruah diri dengan meniduri seramai mungkin lelaki terutama golongan berada dan berpengaruh semata-mata ingin merebut gelaran ratu sebuah pusat beli-belah terkenal di ibu kota.

Semakin ramai lelaki yang ditiduri, semakin hebat reputasi gadis itu di kalangan remaja perempuan yang melepak dan berpeleseran di pusat beli-belah berkenaan, sekali gus melayakkannya digelar Ratu X.


Gelaran itu menjadi kegilaan gadis liar dan apa yang menyedihkan kebanyakan remaja berkenaan yang masih bersekolah sanggup menggadai dara hanya untuk mencari populariti segera.

Trend menggemparkan itu diakui Shana dan Yanti, 16 (bukan nama sebenar) yang mendedahkan kegiatan itu biasanya dilakukan pada setiap hujung minggu bagi mengaburi mata ibu bapa dan keluarga.
Menurut Shana, Ratu X adalah gelaran yang diberikan kepada remaja perempuan yang sering mendapat perhatian lelaki yang biasanya melepak sekitar pusat beli-belah berkenaan dan untuk mendapatkan gelaran itu, beberapa syarat perlu dipatuhi.


“Syaratnya mudah saja, untuk menjadi ratu atau popular di kalangan remaja di situ, seseorang itu hendaklah bermalam dengan seramai mungkin lelaki dan lelaki yang dipilih juga harusnya golongan berada atau yang mempunyai ramai kawan atau pengaruh.

“Kumpulan remaja di situ hanya akan berkumpul setiap hujung minggu bermula jam 4 petang hingga awal pagi,” katanya kepada Metro Ahad.

mymetro

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Subhanallah..apa nak jdi la dgn perempuan zaman skarang..rosak2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh

nurel said... Best Blogger Tips

bangag

hafizuddin silimiyah said... Best Blogger Tips

mencemarkan reputasi sebgai negara islam

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...nanti aku p sana la hujung minggu ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

gelaran pelacur x lg sesuai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Puki die yg xbharga..sory to says..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...